fbpx

Webshop laten maken Oudenaarde

Je zoekt een specialist in het maken van een webwinkel? Je wil je webwinkel laten maken in Oudenaarde of omgeving? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom een webshop beginnen?

Webshop laten maken Oudenaarde

Er zijn heel wat redenen waarom je als bedrijf of onderneming een webshop moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een vakkundige webshop verhoogt de geloofwaardigheid van jouw organisatie
  • De internetwinkel is 24/7 beschikbaar voor je doelpubliek
  • Het bereik van je bedrijf verhoogt aanzienlijk (en nog meer via online kanalen)
  • Dankzij een domeinnaam ben je makkelijk terug te vinden op een heel toegankelijke manier

Een webshop laten maken in WordPress

Een mooie, gebruiksvriendelijke website waarmee je resultaten haalt? Dat kan enkel met een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem). Bij ons ben je zeker van een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

WordPress biedt een groot voordeel voor ontwikkelaars, klanten en beheerders dankzij zijn extreem gebruiksvriendelijk systeem om websites te ontwikkelen en te beheren.

Duurzaam
Duurzaam

WordPress teert op duizenden vrijwilligers die overal ter wereld voortdurend bijdragen aan de open source ontwikkeling.

Flexibel
Flexibel

WordPress biedt op zich al een brede waaier aan tools voor je website. Je kan WordPress altijd uitbreiden met “plugins”, indien het basispakket niet volstaat.

SEO virendelijk
SEO vriendelijk

Websites gemaakt met deze CMS hebben een zoekmachinevriendelijke structuur en interface. De software zelf helpt je dus al een heel eind op weg om goed te scoren in zoekmachines zoals Google.

Conversal als webdesign bureau

De teamleden van Conversal hebben alvast één ding gemeen: passie voor webdesign. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook al wordt ons team steeds groter, we blijven garant staan voor een service op maat van jouw wensen en een persoonlijke aanpak.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen je reeds voor en boekten succes. Wij beloven je dan ook graag dat we tegemoet komen aan jouw noden. Om dat te doen, maken we gebruik van een slimme strategie, een duidelijke planning, een gedetailleerde uitwerking en een naadloze opvolging.

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Projecten op maat
Maatwerk

Wij ontwerpen onze projecten steeds volledig op maat. Om een kwalitatieve website te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres.

Service na verkoop
Service na verkoop

Onze medewerkers staan elke werkdag klaar tussen 8u30 en 17u00 voor vragen of bedenkingen in verband met jouw project en/of website.

E-commerce starten in Oudenaarde?

Op zoek naar een betrouwbaar agency voor webdesign in regio Oudenaarde? Eén adres: Conversal.

Enkele mooie webshop voorbeelden uit ons portfolio

Elke webshop die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden webwinkels voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webshop op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Hoeveel kost een webshop?

De kostprijs om een webshop op maat te laten maken situeert zich gemiddeld tussen de 500 en 5000 euro maar kan nog oplopen. Het verschil zit in de omvang van het ontwerp en design op maat van een website. Daarbovenop komen de webhosting en de extra functionaliteiten zoals API koppelingen, social media integraties, video en blog erbij.

 

Grootte
Grootte

Voor de look & feel van je website heb je de keuze tussen een bestaand sjabloon en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een sjabloon is de goedkoopste keuze, op maat staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Gebruiksvriendelijk
Functionaliteiten

Iedere website vraagt om een unieke set functionaliteiten. Externe koppelingen en API integraties bestaan dan ook in alle soorten en maten. En die integraties hebben een invloed op de kostprijs van een website. Daardoor is het soms moeilijk om vooraf in te schatten hoeveel deze integraties juist kosten.

Content
Content

Je website moet gevuld worden met teksten en visuals. Bij voorkeur is die content geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Online marketing
Online marketing

Je kan een website hebben, maar daarom wordt je niet altijd gevonden. Je kan verkeer naar je website stimuleren met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes

Een webshop laten maken in Oudenaarde?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veel gestelde vragen over webshops

Bedrijven komen bij ons met heel veel vragen. We proberen zoveel mogelijk vragen op te nemen en daarover informatie te voorzien. Blijft je vraag onbeantwoord? Contacteer ons dan. Onderstaande artikels kunnen misschien al een antwoord bieden op je vraag.

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

GentAalst –  Ninove – Oudenaarde

Vlaams Brabant

AffligemLeuvenBrussel

West-Vlaanderen

Kortrijk

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis webshop

Oudenaarde

 

533