fbpx

Webshop laten maken Kortrijk

Op zoek naar een expert in webwinkels op maat? Wil je jouw webshop laten maken in Kortrijk of omgeving? Conversal is de perfecte partner!

Waarom een internetwinkel beginnen?

Webshop laten maken Kortrijk

Er zijn een pak redenen waarom je als organisatie of firma een webshop moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een professionele webwinkel verhoogt het aanzien van jouw onderneming
  • Je klanten kunnen er 24/7 terecht voor alle mogelijke info
  • Het bereik van je bedrijf verhoogt aanzienlijk (en nog meer via online kanalen)
  • Dankzij een eenvoudige domeinnaam kan je jezelf op een heel toegankelijke manier voorstellen

Een webshop op maat laten maken in WordPress

Een aantrekkelijke website waarmee je resultaten haalt én die makkelijk te gebruiken is? Dat is enkel mogelijk met een CMS (Content Management Systeem) van de hoogste kwaliteit. Bij Conversal ben je zeker van een professionele webshop die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

WordPress biedt een groot voordeel voor ontwikkelaars, klanten en beheerders dankzij zijn extreem gebruiksvriendelijk systeem om websites te ontwikkelen en te beheren.

Duurzaam
Duurzaam

Duizenden vrijwilligers overal ter wereld helpen voortdurend mee aan de ontwikkeling van WordPress dankzij zijn open source software.

Flexibel
Flexibel

Indien de zeer veelzijdige functionaliteiten van WordPress niet volstaan, kan je je website uitbreiden met extra “plugins“.

SEO virendelijk
SEO vriendelijk

De zoekmachinevriendelijke structuur en interface van een WordPress website zorgen ervoor dat je hoger scoort in Google.

Conversal als webdesign bureau

De teamleden van Conversal hebben alvast één ding gemeen: passie voor webdesign. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook al wordt ons team steeds groter, we blijven garant staan voor een service op maat van jouw wensen en een persoonlijke aanpak.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen je reeds voor en boekten succes. Wij beloven je dan ook graag dat we tegemoet komen aan jouw noden. Om dat te doen, maken we gebruik van een slimme strategie, een duidelijke planning, een gedetailleerde uitwerking en een naadloze opvolging.

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Projecten op maat
Maatwerk

Om een kwalitatieve website te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken onze projecten altijd volledig op maat uit.

Service na verkoop
Service na verkoop

Onze medewerkers staan elke werkdag klaar tussen 8u30 en 17u00 voor vragen of bedenkingen in verband met jouw project en/of website.

Internetwinkel starten in Kortrijk?

Ben je op zoek naar een betrouwbaar agency om jouw webshop op maat te laten maken in regio Kortrijk? Eén adres: Conversal.

Enkele mooie webwinkel voorbeelden uit ons portfolio

In het verleden bouwden we al websites voor kleine ondernemers, maar ook voor grote bedrijven, innovatieve start-ups en lokale organisaties. In welke sector je ook zit en ongeacht hoe groot of klein je project is: bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webwinkel op maat!

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Hoeveel kost een webshop laten maken in Kortrijk?

De kostprijs van een professionele webwinkel op maat varieert enorm. Gemiddeld betaal je ergens tussen 500 en 5.000 euro, maar dat bedrag kan makkelijk nog oplopen. De prijsverschillen zitten vaak in de omvang van het design, de webhosting en eventuele extra functionaliteiten. Zo betaal je meer voor op maat gemaakte integraties, API-koppelingen, integraties met sociale media, een video kanaal of een blog.

 

Grootte
Grootte

Voor het visuele gedeelte van de website heb je bij Conversal de keuze tussen een bestaande template en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een template is de goedkoopste. Een op maat gemaakte variant staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Gebruiksvriendelijk
Functionaliteiten

Iedere website vraagt om een unieke set functionaliteiten. Externe koppelingen en API integraties bestaan dan ook in alle soorten en maten. En die integraties hebben een invloed op de kostprijs van een website. Daardoor is het soms moeilijk om vooraf in te schatten hoeveel deze integraties juist kosten.

Content
Content

Zonder content, teksten en beelden oogt je website nogal leeg. Liefst van al is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat je website makkelijker en sneller gevonden wordt door jouw doelgroep.

Online marketing
Online marketing

Een website hebben, betekent niet dat je meteen gevonden wordt. Je kiest er best voor om een doelgerichte online marketing campagne op te zetten. Dit gaat van SEO-optimalisaties tot het plaatsen van online advertenties en e-mail marketing.

Een E-commerce shop laten maken in Kortrijk?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veel gestelde vragen over webshops

Bedrijven stuiten op best wel enkele vragen bij het ontwikkelen van een webwinkel. Onderstaande artikels kunnen misschien al een antwoord bieden op je vraag. Blijft je vraag toch onbeantwoord? Contacteer ons zeker.

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

GentAalst –  NinoveOudenaarde

Vlaams Brabant

AffligemLeuvenBrussel

West-Vlaanderen

Kortrijk

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis webshop

Kortrijk

 

533