fbpx

Webshop laten maken West-Vlaanderen

Je zoekt een specialist in het maken van een webshop? Je wil jouw internetwinkel laten maken in West-Vlaanderen of omgeving? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom een webshop beginnen?

Webshop laten maken West-Vlaanderen

Er zijn heel wat redenen waarom je als ondernemer of organisatie een webshop moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een professionele webshop verhoogt de credibiliteit van jouw onderneming
  • De webwinkel is 24/7 beschikbaar voor je doelpubliek
  • Het bereik van je bedrijf verhoogt aanzienlijk (en nog meer via online kanalen)
  • Een domeinnaam is makkelijk te onthouden
  • Je kan jezelf op een heel toegankelijke manier voorstellen

E-commerce shop laten maken in WordPress

Een mooie, gebruiksvriendelijke website waarmee je resultaten haalt? Dat kan enkel met een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem). Bij ons ben je zeker van een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

WordPress biedt een groot voordeel voor ontwikkelaars, klanten en beheerders dankzij zijn extreem gebruiksvriendelijk systeem om websites te ontwikkelen en te beheren.

Duurzaam
Duurzaam

Omdat WordPress open-source is, helpen duizenden vrijwilligers overal ter wereld permanent mee aan de vooruitgang van de software.

Flexibel
Flexibel

WordPress biedt op zich al zeer uitgebreide functionaliteiten voor je website. Als dat pakket niet volstaat dan kun je je WordPress website uitbreiden met “plugins”.

SEO virendelijk
SEO vriendelijk

Websites gemaakt met deze CMS hebben een zoekmachinevriendelijke structuur en interface. De software zelf helpt je dus al een heel eind op weg om goed te scoren in zoekmachines zoals Google.

Conversal als webdesign bureau

De teamleden van Conversal hebben alvast één ding gemeen: passie voor webdesign. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook al wordt ons team steeds groter, we blijven garant staan voor een service op maat van jouw wensen en een persoonlijke aanpak.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor. Met succes. Dat is meteen ook onze belofte, namelijk dat wij tegemoet komen aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Projecten op maat
Maatwerk

Wij ontwerpen onze projecten steeds volledig op maat. Om een kwalitatieve website te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres.

Service na verkoop
Service na verkoop

Onze medewerkers staan elke werkdag klaar tussen 8u30 en 17u00 voor vragen of bedenkingen in verband met jouw project en/of website.

Internetwinkel starten in West-Vlaanderen?

Op zoek naar een betrouwbaar agency in regio West-Vlaanderen? Eén adres: Conversal.

Enkele mooie webshop voorbeelden uit ons portfolio

We zijn trots op elke webshop die we lanceren. We hebben webwinkels gebouwd voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom: bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webshop op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Hoeveel kost een webshop?

De kostprijs van een internetwinkel kan je doorgaans tussen de 500 en 5.000 euro situeren, maar dit kan nog oplopen. Het verschil zit in in de grootteorde van het ontwerp en design op maat van een webwinkel, de webhosting en de extra functionaliteiten zoals een webshop, API koppelingen, social media integraties, video en blog.

 

Grootte
Grootte

Voor de look & feel van je website heb je de keuze tussen een bestaand sjabloon en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een sjabloon is de goedkoopste keuze, op maat staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Gebruiksvriendelijk
Functionaliteiten

Iedere website vraagt om een unieke set functionaliteiten. Externe koppelingen en API integraties bestaan dan ook in alle soorten en maten. En die integraties hebben een invloed op de kostprijs van een website. Daardoor is het soms moeilijk om vooraf in te schatten hoeveel deze integraties juist kosten.

Content
Content

Je website moet ingevuld worden met inhoud (copy of content). Slimme (rich) content maakt dat je website makkelijker en sneller gevonden wordt door je doelpubliek. Liefst van al is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO).

Online marketing
Online marketing

Verkeer naar je website kan je verhogen met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO-optimalisaties tot het plaatsen van online advertenties en e-mail marketing.

Een webshop laten maken in West-Vlaanderen?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veel gestelde vragen over webshops

Bedrijven komen bij ons met heel veel vragen. We proberen zoveel mogelijk vragen op te nemen en daarover informatie te voorzien. Blijft je vraag onbeantwoord? Contacteer ons dan. Onderstaande artikels kunnen misschien al een antwoord bieden op je vraag.

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

GentAalst –  NinoveOudenaarde

Vlaams Brabant

Affligem LeuvenBrussel

West-Vlaanderen

Kortrijk

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis webshop

West-Vlaanderen

 

533