fbpx

Webshop laten maken Brussel

Je zoekt een specialist in het maken van een online winkel? Je wil jouw webwinkel laten maken in Brussel of omgeving? Conversal is jouw perfecte partner!

Waarom een internetwinkel beginnen?

Webshop laten maken Brussel

Er zijn een pak redenen waarom je als organisatie of firma een webshop moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een professionele webwinkel verhoogt het aanzien van jouw onderneming
  • Je klanten kunnen er 24/7 terecht voor alle mogelijke info
  • Het bereik van je bedrijf verhoogt aanzienlijk (en nog meer via online kanalen)
  • Dankzij een eenvoudige domeinnaam kan je jezelf op een heel toegankelijke manier voorstellen

WordPress webshop laten maken in Brussel

Een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem) is de basis van een mooie, gebruiksvriendelijke website waarmee je resultaten haalt. Wij bij Conversal gebruiken WordPress: een uitstekend voorbeeld van een CMS waarbij je website gevonden wordt door Google, die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt en die snel laadt. Daarnaast biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

WordPress biedt een groot voordeel voor ontwikkelaars, klanten en beheerders dankzij zijn extreem gebruiksvriendelijk systeem om websites te ontwikkelen en te beheren.

Duurzaam
Duurzaam

Aangezien het een open-source software is, helpen duizenden vrijwilligers overal ter wereld voortdurend mee aan de ontwikkeling.

Flexibel
Flexibel

Indien de zeer veelzijdige functionaliteiten van WordPress niet volstaan, kan je je website uitbreiden met extra “plugins“.

SEO virendelijk
SEO vriendelijk

WordPress websites hebben een zoekmachinevriendelijke structuur en interface. De software zelf is al een uitstekende helper om hoger te scoren in Google.

Conversal als webdesign bureau

De rode draad bij Conversal is de passie voor webdesign. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook ons team groeit mee. Tegelijk blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor. Met succes. Dat is meteen ook onze belofte, namelijk dat wij tegemoet komen aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Projecten op maat
Maatwerk

Onze webdesigners bouwen alle websites steeds volledig op maat. Om een website te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres.

Service na verkoop
Service na verkoop

Onze medewerkers staan elke werkdag klaar tussen 8u30 en 17u00 voor vragen of bedenkingen in verband met jouw project en/of website.

Webwinkel starten in Brussel?

Op zoek naar een betrouwbaar agency om een E-commerce te laten bouwen in regio Brussel? Eén adres: Conversal.

Enkele mooie webshop voorbeelden uit ons portfolio

Op elke webshop die we lanceren, zijn we trots. We hebben internetwinkels gebouwd voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom: bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webwinkel op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk!

Hoeveel kost een webshop laten maken in Brussel?

De kostprijs van een internetwinkel kan je doorgaans tussen de 500 en 5.000 euro situeren, maar dit kan nog oplopen. Het verschil zit in in de grootteorde van het ontwerp en design op maat van een webwinkel, de webhosting en de extra functionaliteiten zoals een webshop, API koppelingen, social media integraties, video en blog.

Grootte
Grootte

Voor het visuele gedeelte van de website heb je bij Conversal de keuze tussen een bestaande template en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een template is de goedkoopste. Een op maat gemaakte variant staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Gebruiksvriendelijk
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in alle soorten en maten. Als we niet over de specifieke brongegevens beschikken, maakt dat het soms wat moeilijker om de kostprijs van een integratie te kunnen inschatten.

Content
Content

Je website moet gevuld worden met teksten en visuals. Bij voorkeur is die content geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Online marketing
Online marketing

Een website hebben, betekent niet dat je meteen gevonden wordt. Je kiest er best voor om een doelgerichte online marketing campagne op te zetten. Dit gaat van SEO-optimalisaties tot het plaatsen van online advertenties en e-mail marketing.

Een webshop laten maken in Brussel?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veel gestelde vragen over webshops

Bedrijven komen bij ons met heel veel vragen. We proberen zoveel mogelijk te capteren en daar informatie over te voorzien. Blijft je vraag onbeantwoord? Contacteer ons dan. Onderstaande artikels kunnen misschien al een antwoord bieden op je vraag.

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

GentAalst –  NinoveOudenaarde

Vlaams Brabant

AffligemLeuven – Brussel

West-Vlaanderen

Kortrijk

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis webshop

Brussel

 

533