fbpx

Webshop laten maken Leuven

Op zoek naar een specialist voor het laten maken van een internetwinkel? Je wil een webdesign op maat laten maken in Leuven of omgeving? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom een webshop beginnen?

Webshop laten maken Leuven

Er zijn heel wat redenen waarom je als ondernemer of organisatie een webwinkel moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een professionele webshop verhoogt de credibiliteit van jouw onderneming
  • De webwinkel is 24/7 beschikbaar voor je doelpubliek
  • Het bereik van je bedrijf verhoogt aanzienlijk (en nog meer via online kanalen)
  • Een domeinnaam is makkelijk te onthouden
  • Je kan jezelf op een heel toegankelijke manier voorstellen

E-commerce shop laten maken in WordPress

Een mooie, gebruiksvriendelijke website waarmee je resultaten haalt? Dat kan enkel met een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem). Bij ons ben je zeker van een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

WordPress is een extreem gebruiksvriendelijk systeem om websites te ontwikkelen en te beheren. Dat is een groot voordeel voor ontwikkelaars, klanten en beheerders.

Duurzaam
Duurzaam

Aangezien het een open-source software is, helpen duizenden vrijwilligers overal ter wereld voortdurend mee aan de ontwikkeling.

Flexibel
Flexibel

Het basispakket biedt op zich al zeer uitgebreide functionaliteiten voor je website. Als dat pakket niet volstaat dan kun je je WordPress website uitbreiden met “plugins”.

SEO virendelijk
SEO vriendelijk

Websites gemaakt met deze CMS hebben een zoekmachinevriendelijke structuur en interface. De software zelf helpt je dus al een heel eind op weg om goed te scoren in zoekmachines zoals Google.

Conversal als webdesign bureau

Passie is wat ons bindt bij Conversal. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook ons team groeit mee. Tegelijk blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor. Met succes. Dat is meteen ook onze belofte, namelijk dat wij tegemoet komen aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Enkele mooie webdesign voorbeelden uit ons portfolio

Op elke webwinkel die we lanceren, zijn we trots. We hebben internetwinkels gebouwd voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom: bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webshop op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk!

Hoeveel kost een webshop laten maken in Leuven?

De kostprijs van een professionele webshop situeert zich gemiddeld tussen de 500 en 5000 euro maar kan nog oplopen. Het verschil zit in de grootte-orde van het ontwerp en design op maat van een website enerzijds. Anderzijds kunnen de webhosting en de extra functionaliteiten zoals API koppelingen, social media integraties, video en blog zorgen voor extra kosten.

 

Grootte
Grootte

Voor de look & feel van je website heb je de keuze tussen een bestaand sjabloon en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een sjabloon is de goedkoopste keuze, op maat staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Gebruiksvriendelijk
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in alle soorten en maten. Dat maakt het soms wat moeilijker om de kostprijs van een integratie in te schatten, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Content
Content

Je website moet ingevuld worden met inhoud (copy of content). Liefst van al is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller wordt gevonden door je gewenste publiek.

Online marketing
Online marketing

Een website is 1, gevonden worden is 2. Verkeer naar je website kan je stimuleren met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Webshop laten maken in Leuven?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veel gestelde vragen over webshops

Bedrijven komen bij ons met heel veel vragen. We proberen zoveel mogelijk vragen op te nemen en daarover informatie te voorzien. Blijft je vraag onbeantwoord? Contacteer ons dan. Onderstaande artikels kunnen misschien al een antwoord bieden op je vraag.

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

GentAalst –  NinoveOudenaarde

Vlaams Brabant

Affligem – Leuven – Brussel

West-Vlaanderen

Kortrijk

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis webshop

Leuven

 

533