fbpx

Welke marketing tools gebruiken we?

Conversal groeit iedere dag als digital marketing agency. Naast webdesign leveren we ook steeds vaker strategisch advies en bouwen we een marketing plan op maat van jouw onderneming. Om voor elke promocampagne de beste uitkomst te verkrijgen, doen we beroep op een reeks van professionele marketing tools.

Met welke marketing software kan ik aan de slag?

Hieronder doen we enkele programma’s waarmee we aan de slag gaan uit de doeken. Zo hoef jij als klant niet op zoek te gaan naar de beste marketing tools voor ieder aspect van jouw communicatie-waaier.

Samen gaan we voor het best mogelijke resultaat. Lukraak licenties aanschaffen bij eender welke digitale marketing tool kan een stevige duit kosten. Conversal helpt je als veelzijdig agency dus graag op weg om mee te genieten van onze knowhow en expertise. We gaan voor een tevreden klant én portemonnee!

Marketing tools voor social media-management

Canva: social media tool voor het maken van grafische designs
Canva

Dankzij het laagdrempelige Canva ga je snel aan de slag met grafische designs zonder zelf over enige ervaring te beschikken. Kies uit tal van gratis sjablonen en bepaal zelf voor welk platform dit zal dienen. Van social media-posts en presentaties, visitekaartjes en brochures: dankzij Canva hoef je niet langer te worstelen met gecompliceerde ontwerpsoftware.

Jaarabonnement per account (Pro)
€143

Social Pilot: social media tool voor het delen van berichten
SocialPilot

Wie graag z’n social media overzichtelijk beheert, kan bij SocialPilot terecht. Deze digitale marketing tool laat je in bulk berichten monitoren, opzetten, inplannen en versturen op verschillende platformen. Met LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram, Tiktok, Tumblr, … zijn alle gekende kanalen aanwezig. Je kan gifjes toevoegen en posts als draft opslaan om later verder te bewerken.

Jaarabonnement per account (Professional)
€360

Shutterstock: marketing tool voor het vinden van het juiste beeld bij jouw boodschap
Shutterstock

Shutterstock heeft een enorm archief aan stockfoto’s. Dat zijn afbeeldingen, foto’s, vectoren en illustraties die bij een bepaalde sfeer of thema passen. Via handige zoekfuncties kan je door hun gevarieerde collectie van meer dan 18 miljoen beelden snuisteren. Het werk van de vele professionele fotografen geeft jouw onderneming een knap duwtje in de rug.

Jaarabonnement per account (Teams)
€600

Rapportage-software voor jouw marketing

Semrush: complete marketing tool voor analyseren en opvolgen van SEO en SEA werkzaamheden
Semrush

Semrush geldt als een complete online marketing tool voor SEO en SEA, ofwel alle marketing-toepassingen die te maken hebben met de Search Engine van Google. De software analyseert jouw domein om zo je plaatsje op de ladder van zoekresultaten in zoekmachines te verbeteren. Via parameters als vindbaarheid, zoekwoorden en concurrentie maken ze de analyse.

Jaarabonnement per account (Pro)
€1.188

Swydo: marketing tool voor het rapporteren van marketing resultaten
Swydo

Swydo is een vlot rapportage-platform dat je online marketing tools in kaart kan brengen via handige dashboards. De technologie koppelt al jouw relevante kanalen en bundelt ze in zowel een overzichtelijke PDF of als online rapport, hetgeen je klant of jouw team prefereert. Je kan doelen of KPI’s stellen of checklists aanleggen, zonder al te moeilijke Excel-sheets.

Jaarabonnement per account (Professional)
€900

Hotjar: marketing tool voor het analyseren van het bezoekersgedrag
Hotjar

Waar andere analytics-software zich puur baseren op harde cijfers, trekt Hotjar de registers open met inzichten in het bezoekersgedrag op jouw website. Ze toveren kwalitatieve data tevoorschijn in de vorm van heatmaps, klikgedrag, scrollgedrag, funnels, sessie-info, en zoveel meer. Daarnaast kan je ook feedback vergaren met polls of mini-tevredenheidsenquêtes.

Jaarabonnement per account (Individual)
€468

Website laten overzetten naar WordPress
Figma

Figma is een vectorafbeeldingseditor en prototyping-tool die online via het web toegankelijk is. Er zijn enkele straffe online fucties die mogelijk worden gemaakt voor desktoptoepassingen. Met de bijbehorende Figma Mirror-apps voor Android en iOS kunnen Figma-prototypen op mobiele apparaten worden bekeken.

Jaarabonnement per account (Professional)
€180

LinkedIn Sales Navigator

Gedaan met zoeken naar die speld in een hooiberg, via LinkedIn Sales Navigator kom je meteen bij de decision makers terecht. Maak gebruik van de handige zoekfuncties om leads te verkrijgen en ga aan de slag met de meest interessante profielen of bedrijven, zelfs wanneer ze niet in jouw netwerk voorkomen.

Jaarabonnement per account (Professional)
€744

Welke marketing tools heb ik nodig?

Betaalbaar meegenieten van onze tools

Jouw bloeiende zaak heeft alle belang bij een vlotte marketing flow. Alles start daarbij met kwalitatieve software. Het lijstje hierboven dient om jouw klantendata te verzamelen, te optimaliseren en correct te rapporteren. Elk op zijn unieke manier dragen ze bij aan de groei van jullie marketingcampagne. We zijn hierin graag volledig transparant en willen jou als klant graag de beste digitale marketing tools gunnen die momenteel op de markt beschikbaar zijn.

Marketing SoftwareKostprijs per account voor klant
Canva€143/jaar
Social Pilot€360/jaar
Shutterstock€600/jaar
Semrush€1.188/jaar
Swydo€900/jaar
Hotjar€468/jaar
Figma€180/jaar
Sales Navigator€744/jaar
Totaal€4.574/jaar

Een uitgebreid communicatieplan heeft de juiste marketing tools nodig. Maar zoals je hierboven ziet, kan het budget snel de pan uitswingen wanneer je een professioneel account registreert bij de meest essentiële tools. Conversal kan hierin een oplossing bieden. We gaan samen op zoek naar de juiste marketing mix en bieden gebruik van al deze tools aan tegen €245 per jaar.

Interesse in onze online marketingmix?

Wil jij ons fantastisch marketing portfolio aanvullen? We bespreken graag jouw traject richting online groei. Onze experten helpen je graag op weg naar resultaat!

533