fbpx

Webshop laten maken Ninove

Op zoek naar een specialist voor het laten maken van een webwinkel in Ninove of omgeving? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom een webshop beginnen?

Webshop laten maken Ninove

Er zijn een pak redenen waarom je als organisatie of firma een webshop moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een professionele webwinkel verhoogt het aanzien van jouw onderneming
  • Je klanten kunnen er 24/7 terecht voor alle mogelijke info
  • Het bereik van je bedrijf verhoogt aanzienlijk (en nog meer via online kanalen)
  • Dankzij een eenvoudige domeinnaam kan je jezelf op een heel toegankelijke manier voorstellen

WordPress webshop laten maken

Een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem) is de basis van een mooie, gebruiksvriendelijke website waarmee je resultaten haalt. Wij bij Conversal gebruiken WordPress: een uitstekend voorbeeld van een CMS waarbij je website gevonden wordt door Google, die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt en die snel laadt. Daarnaast biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

WordPress is bijzonder gebruiksvriendelijk, ideaal om websites te ontwikkelen en te beheren. Ontwikkelaars, klanten en beheerders halen hier een groot voordeel uit.

Duurzaam
Duurzaam

Aangezien het een open-source software is, helpen duizenden vrijwilligers overal ter wereld voortdurend mee aan de ontwikkeling.

Flexibel
Flexibel

Indien de zeer veelzijdige functionaliteiten van WordPress niet volstaan, kan je je website uitbreiden met extra “plugins“.

SEO virendelijk
SEO vriendelijk

WordPress websites hebben een zoekmachinevriendelijke structuur en interface. De software zelf is al een uitstekende helper om goed te scoren in Google.

Conversal als webdesign bureau

Conversal werkt steeds vol passie aan websites. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook ons team groeit mee. Tegelijk blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor. Met succes. Dat is meteen ook onze belofte, namelijk dat wij tegemoet komen aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Projecten op maat
Maatwerk

Bij Conversal wordt elk project steeds volledig op maat gebouwd. Om een professionele website te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres.

Service na verkoop
Service na verkoop

Je kan onze helpdesk elke werkdag bereiken tussen 8u30 en 17u00 indien je verdere vragen hebt over jouw website en/of project.

Enkele mooie webshop voorbeelden uit ons portfolio

In het verleden bouwden we al websites voor kleine ondernemers, maar ook voor grote bedrijven, innovatieve start-ups en lokale organisaties. In welke sector je ook zit en ongeacht hoe groot of klein je project is: bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webwinkel op maat!

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Hoeveel kost een webshop laten maken in Ninove?

De kostprijs om een webshop op maat te laten maken situeert zich gemiddeld tussen de 500 en 5000 euro maar kan nog oplopen. Het verschil zit in de omvang van het ontwerp en design op maat van een website. Daarbovenop komen de webhosting en de extra functionaliteiten zoals API koppelingen, social media integraties, video en blog erbij.

 

Grootte
Grootte

Om het design en de look van jouw website te bepalen kan je kiezen uit bestaande sjablonen of een op maat gemaakt ontwerp. Een sjabloon is beduidend goedkoper, maar maatwerk zorgt voor een unieke website met betere code en meer keuzevrijheid.

Gebruiksvriendelijk
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in alle soorten en maten. Dat maakt het soms wat moeilijker om de kostprijs van een integratie in te schatten, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Content
Content

Zonder content, teksten en beelden oogt je website nogal leeg. Liefst van al is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat je website makkelijker en sneller gevonden wordt door jouw doelgroep.

Online marketing
Online marketing

Je kan een website hebben, maar daarom wordt je niet altijd gevonden. Je kan verkeer naar je website stimuleren met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes

Een internetwinkel laten maken in Ninove?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veel gestelde vragen over webshops

Bedrijven komen bij ons aankloppen met heel wat interessante vragen. We proberen zoveel mogelijk te capteren en daar informatie over te voorzien. Onderstaande artikels kunnen misschien al een antwoord bieden op je vraag. Blijft je vraag onbeantwoord? Contacteer ons dan.

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

GentAalst –  Ninove – Oudenaarde

Vlaams Brabant

AffligemLeuvenBrussel

West-Vlaanderen

Kortrijk

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis webshop

Ninove

 

533