fbpx

Webshop laten maken Gent

Je zoekt een specialist in het maken van een webshop? Je wil jouw webwinkel laten maken in Gent of omgeving? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom een webwinkel beginnen?

Webshop laten maken Gent

Er zijn heel wat redenen waarom je als bedrijf of onderneming een webshop moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een vakkundige webshop verhoogt de geloofwaardigheid van jouw organisatie
  • De internetwinkel is 24/7 beschikbaar voor je doelpubliek
  • Het bereik van je bedrijf verhoogt aanzienlijk (en nog meer via online kanalen)
  • Dankzij een domeinnaam ben je makkelijk terug te vinden op een heel toegankelijke manier

WordPress webshop laten maken in Gent

Een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem) is de basis van een mooie, gebruiksvriendelijke website waarmee je resultaten haalt. Wij bij Conversal gebruiken WordPress: een uitstekend voorbeeld van een CMS waarbij je website gevonden wordt door Google, die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt en die snel laadt. Daarnaast biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

WordPress is bijzonder gebruiksvriendelijk, ideaal om websites te ontwikkelen en te beheren. Ontwikkelaars, klanten en beheerders halen hier een groot voordeel uit.

Duurzaam
Duurzaam

Omdat WordPress open-source is, helpen duizenden vrijwilligers overal ter wereld permanent mee aan de vooruitgang van de software.

Flexibel
Flexibel

WordPress biedt op zich al een brede waaier aan tools voor je website. Je kan WordPress altijd uitbreiden met “plugins”, indien het basispakket niet volstaat.

SEO virendelijk
SEO vriendelijk

WordPress websites hebben een zoekmachinevriendelijke structuur en interface. De software zelf is al een uitstekende helper om goed te scoren in Google.

Conversal als webdesign bureau

De rode draad bij Conversal is de passie voor webdesign. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook ons team groeit mee. Tegelijk blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor. Met succes. Dat is meteen ook onze belofte, namelijk dat wij tegemoet komen aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Projecten op maat
Maatwerk

Bij Conversal wordt elk project steeds volledig op maat gebouwd. Om een professionele website te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres.

Service na verkoop
Service na verkoop

Je kan onze helpdesk elke werkdag bereiken tussen 8u30 en 17u00 indien je verdere vragen hebt over jouw website en/of project.

E-commerce starten in Gent?

Op zoek naar een betrouwbaar agency om een webwinkel te laten bouwen in regio Gent? Eén adres: Conversal.

Enkele mooie webshop voorbeelden uit ons portfolio

We zijn trots op elke webshop die we lanceren. We hebben webwinkels gebouwd voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom: bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webshop op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Hoeveel kost een webshop laten maken in Gent?

De kostprijs om een webshop op maat te laten maken situeert zich gemiddeld tussen de 500 en 5000 euro maar kan nog oplopen. Het verschil zit in de omvang van het ontwerp en design op maat van een website. Daarbovenop komen de webhosting en de extra functionaliteiten zoals API koppelingen, social media integraties, video en blog erbij.

 

Grootte
Grootte

De voorgevel van je website bestaat ofwel uit een bestaand sjabloon ofwel uit een op maat gemaakt ontwerp. Als je kiest voor een sjabloon is dat het goedkoopst. Een internetwinkel op maat staat voor uniek, een betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Gebruiksvriendelijk
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in alle soorten en maten. Als we niet over de specifieke brongegevens beschikken, maakt dat het soms wat moeilijker om de kostprijs van een integratie te kunnen inschatten.

Content
Content

Je website moet ingevuld worden met inhoud (copy of content). Slimme (rich) content maakt dat je website makkelijker en sneller gevonden wordt door je doelpubliek. Liefst van al is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO).

Online marketing
Online marketing

Je kan een website hebben, maar daarom wordt je niet altijd gevonden. Je kan verkeer naar je website stimuleren met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes

Een webwinkel laten maken in Gent?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veel gestelde vragen over webshops

Bedrijven komen bij ons met heel veel vragen. We proberen zoveel mogelijk te capteren en daar informatie over te voorzien. Blijft je vraag onbeantwoord? Contacteer ons dan. Onderstaande artikels kunnen misschien al een antwoord bieden op je vraag.

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

Gent – Aalst –  NinoveOudenaarde

Vlaams Brabant

AffligemLeuvenBrussel

West-Vlaanderen

Kortrijk

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis webshop

Gent

 

533