fbpx

Hoe kom ik hoger in Google?

Jouw website laten scoren in Google doen we aan de hand van een SEO campagne. Hier vertrekken we steeds vanuit een keywordonderzoek. Deze lijst bevat de meest relevante zoekwoorden voor jouw sector. Op basis van het zoekvolume en de concurrentie wordt hier een selectie zoekwoorden verder uitgewerkt. We bouwen een SEO- en conversie vriendelijk pagina, schrijven geoptimaliseerde teksten en vullen indien nodig aan met linkbuilding. We kunnen ook steeds bestaande pagina’s optimaliseren om tot betere posities te komen. Bovendien volgen we de evolutie dagelijks op in onze SEO software en ontvang je periodiek een duidelijke rapportage.

Hieronder staan enkele belangrijke strategieën om u te helpen hoger te scoren in Google:

  1. Zoekwoordonderzoek: Identificeer de zoekwoorden die relevant zijn voor uw bedrijf en die uw doelgroep gebruikt bij het zoeken naar producten, diensten of inhoud zoals die van u. Gebruik deze zoekwoorden op een natuurlijke manier in uw website-inhoud.
  2. Kwalitatieve inhoud: Produceer regelmatig hoogwaardige, originele inhoud die nuttig en informatief is voor uw publiek. Dit kan blogposts, handleidingen, video’s, infographics, enz. omvatten. Goede inhoud kan u helpen om meer verkeer te genereren en kan ook uw kansen op het verkrijgen van waardevolle backlinks verhogen.
  3. On-page SEO: Optimaliseer uw webpagina’s met uw doelzoekwoorden in titels, metabeschrijvingen, headers, en inhoud. Zorg er ook voor dat uw website een logische en gebruiksvriendelijke navigatiestructuur heeft.
  4. Technische SEO: Verbeter de laadsnelheid van uw website, zorg voor mobielvriendelijkheid, implementeer een SSL-certificaat (HTTPS) voor de beveiliging, en zorg ervoor dat uw website gemakkelijk te crawlen en te indexeren is voor zoekmachines.
  5. Backlinks: Probeer hoogwaardige backlinks naar uw website te krijgen van betrouwbare en relevante websites. Backlinks zijn een van de belangrijkste factoren die Google gebruikt om de autoriteit en betrouwbaarheid van een website te bepalen.
  6. Gebruikerservaring: Zorg voor een positieve gebruikerservaring op uw website. Dit omvat een intuïtieve navigatiestructuur, een schoon en aantrekkelijk ontwerp, en het gemakkelijk maken voor bezoekers om de informatie te vinden die ze zoeken.
  7. Meet en optimaliseer: Gebruik hulpmiddelen zoals Google Analytics en Google Search Console om de prestaties van uw website te monitoren en gebieden te identificeren die verbetering behoeven.

Het is belangrijk om te begrijpen dat SEO een langdurig proces is. Het kan enige tijd duren voordat u significante verbeteringen in uw Google-rangschikking ziet. Bovendien veranderen de algoritmes van Google regelmatig, dus het is cruciaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste SEO-praktijken en -richtlijnen.

533