fbpx

Webshop laten maken Affligem

Op zoek naar een expert in webwinkels op maat? Wil jij jouw webshop laten maken in Affligem of omgeving? Conversal is de perfecte partner!

Waarom een webshop beginnen?

Webshop laten maken Affligem

Er zijn heel wat redenen waarom je als bedrijf of onderneming een webshop moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een vakkundige webshop verhoogt de geloofwaardigheid van jouw organisatie
  • De internetwinkel is 24/7 beschikbaar voor je doelpubliek
  • Het bereik van je bedrijf verhoogt aanzienlijk (en nog meer via online kanalen)
  • Dankzij een domeinnaam ben je makkelijk terug te vinden op een heel toegankelijke manier

Een webshop laten maken in WordPress

Een prachtige, makkelijk te navigeren website die efficiënt resultaten haalt? Dat kan enkel met een kwalitatief CMS (Content Management Systeem). Bij ons ben je zeker van een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

WordPress is een extreem gebruiksvriendelijk systeem om websites te ontwikkelen en te beheren. Dat is een groot voordeel voor ontwikkelaars, klanten en beheerders.

Duurzaam
Duurzaam

Duizenden vrijwilligers overal ter wereld helpen voortdurend mee aan de ontwikkeling van WordPress dankzij zijn open source software.

Flexibel
Flexibel

WordPress biedt op zich al een brede waaier aan tools voor je website. Je kan WordPress altijd uitbreiden met “plugins”, indien het basispakket niet volstaat.

SEO virendelijk
SEO vriendelijk

WordPress websites hebben een zoekmachinevriendelijke structuur en interface. De software zelf is al een uitstekende helper om goed te scoren in zoekmachines.

Conversal als webdesign bureau

Passie is wat ons bindt bij Conversal. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook ons team groeit mee. Tegelijk blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen je reeds voor en boekten succes. Wij beloven je dan ook graag dat we tegemoet komen aan jouw noden. Om dat te doen, maken we gebruik van een slimme strategie, een duidelijke planning, een gedetailleerde uitwerking en een naadloze opvolging.

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Projecten op maat
Maatwerk

Onze webdesigners bouwen alle websites steeds volledig op maat. Om een website te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres.

Service na verkoop
Service na verkoop

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website.

Enkele mooie webshop voorbeelden uit ons portfolio

In het verleden bouwden we al websites voor kleine ondernemers, maar ook voor grote bedrijven, innovatieve start-ups en lokale organisaties. In welke sector je ook zit en ongeacht hoe groot of klein je project is: bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webwinkel op maat!

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Hoeveel kost een webshop?

De kostprijs om een webshop op maat te laten maken situeert zich gemiddeld tussen de 500 en 5000 euro maar kan nog oplopen. Het verschil zit in de omvang van het ontwerp en design op maat van een website. Daarbovenop komen de webhosting en de extra functionaliteiten zoals API koppelingen, social media integraties, video en blog erbij.

 

Grootte
Grootte

Om het design en de look van jouw website te bepalen kan je kiezen uit bestaande sjablonen of een op maat gemaakt ontwerp. Een sjabloon is beduidend goedkoper, maar maatwerk zorgt voor een unieke website met betere code en meer keuzevrijheid.

Gebruiksvriendelijk
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in alle soorten en maten. Dat maakt het soms wat moeilijker om de kostprijs van een integratie in te schatten, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Content
Content

Zonder content, teksten en beelden oogt je website nogal leeg. Liefst van al is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat je website makkelijker en sneller gevonden wordt door jouw doelgroep.

Online marketing
Online marketing

Je kan een website hebben, maar daarom wordt je niet altijd gevonden. Je kan verkeer naar je website stimuleren met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes

Een webwinkel laten maken in Affligem?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veel gestelde vragen over webshops

Bedrijven komen bij ons aankloppen met heel wat interessante vragen. We proberen zoveel mogelijk te capteren en daar informatie over te voorzien. Onderstaande artikels kunnen misschien al een antwoord bieden op je vraag. Blijft je vraag onbeantwoord? Contacteer ons dan.

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

GentAalst –  NinoveOudenaarde

Vlaams Brabant

Affligem – LeuvenBrussel

West-Vlaanderen

Kortrijk

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis webshop

Affligem

 

533