fbpx

Webshop laten maken Mechelen

Op zoek naar een specialist voor het laten maken van een internetwinkel in Mechelen of omgeving? Je wil een webdesign op maat laten maken? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom een E-commerce beginnen?

Webshop laten maken Mechelen

Er zijn heel wat redenen waarom je als bedrijf of onderneming een webshop moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een vakkundige webshop verhoogt de geloofwaardigheid van jouw organisatie
  • De internetwinkel is 24/7 beschikbaar voor je doelpubliek
  • Het bereik van je bedrijf verhoogt aanzienlijk (en nog meer via online kanalen)
  • Dankzij een domeinnaam ben je makkelijk terug te vinden op een heel toegankelijke manier

Een webshop op maat laten maken in WordPress

Een prachtige, makkelijk te navigeren website die efficiënt resultaten haalt? Dat kan enkel met een kwalitatief CMS (Content Management Systeem). Bij ons ben je zeker van een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

WordPress biedt een groot voordeel voor ontwikkelaars, klanten en beheerders dankzij zijn extreem gebruiksvriendelijk systeem om websites te ontwikkelen en te beheren.

Duurzaam
Duurzaam

Omdat WordPress open-source is, helpen duizenden vrijwilligers overal ter wereld permanent mee aan de vooruitgang van de software.

Flexibel
Flexibel

Het basispakket biedt op zich al zeer uitgebreide functionaliteiten voor je website. Als dat pakket niet volstaat dan kun je je WordPress website uitbreiden met “plugins”.

SEO virendelijk
SEO vriendelijk

WordPress websites hebben een zoekmachinevriendelijke structuur en interface. De software zelf is al een uitstekende helper om hoger te scoren in de zoekmachine.

Conversal als webdesign bureau

De teamleden van Conversal hebben alvast één ding gemeen: passie voor webdesign. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook al wordt ons team steeds groter, we blijven garant staan voor een service op maat van jouw wensen en een persoonlijke aanpak.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor, met succes! Dat is onze belofte; wij luisteren naar jouw noden en wensen. Op die manier vormen we de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Projecten op maat
Maatwerk

Onze webdesigners bouwen alle websites steeds volledig op maat. Om een mooie website te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres.

Service na verkoop
Service na verkoop

Onze medewerkers staan elke werkdag klaar tussen 8u30 en 17u00 voor vragen of bedenkingen in verband met jouw project en/of website.

Internetwinkel starten in Mechelen?

Op zoek naar een betrouwbaar agency om een webwinkel te laten bouwen in regio Mechelen? Eén adres: Conversal.

Enkele mooie webshop voorbeelden uit ons portfolio

Op elke webwinkel die we lanceren, zijn we trots. We hebben internetwinkels gebouwd voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom: bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress WooCommerce op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk!

Hoeveel kost een webshop laten maken in Mechelen?

De kostprijs van een internetwinkel kan je doorgaans tussen de 500 en 5.000 euro situeren, maar dit kan nog oplopen. Het verschil zit in in de grootteorde van het ontwerp en design op maat van een webwinkel, de webhosting en de extra functionaliteiten zoals een webshop, API koppelingen, social media integraties, video en blog.

Grootte
Grootte

Voor het visuele gedeelte van de website heb je bij Conversal de keuze tussen een bestaande template en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een template is de goedkoopste. Een op maat gemaakte variant staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Gebruiksvriendelijk
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in alle soorten en maten. Als we niet over de specifieke brongegevens beschikken, maakt dat het soms wat moeilijker om de kostprijs van een integratie te kunnen inschatten.

Content
Content

Zonder content, teksten en beelden oogt je website nogal leeg. Liefst van al is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat je website makkelijker en sneller gevonden wordt door jouw doelgroep.

Online marketing
Online marketing

Je kan een website hebben, maar daarom wordt je niet altijd gevonden. Je kan verkeer naar je website stimuleren met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes

Een webshop laten maken in Mechelen?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veel gestelde vragen over webshops

Bedrijven stuiten op best wel enkele vragen bij het ontwikkelen van een webwinkel. Onderstaande artikels kunnen misschien al een antwoord bieden op je vraag. Blijft je vraag toch onbeantwoord? Contacteer ons dan.

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

GentAalst –  NinoveOudenaarde

Vlaams Brabant

AffligemLeuvenBrussel

West-Vlaanderen

Kortrijk

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis webshop

Mechelen

 

533