fbpx

Webshop laten maken Antwerpen

Je zoekt een specialist in het maken van websites? Je wil een webshop laten maken in Antwerpen of omgeving? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom een internetwinkel beginnen?

Webshop laten maken Antwerpen

Er zijn een pak redenen waarom je als organisatie of firma een webshop moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een professionele webwinkel verhoogt het aanzien van jouw onderneming
  • Je klanten kunnen er 24/7 terecht voor alle mogelijke info
  • Het bereik van je bedrijf verhoogt aanzienlijk (en nog meer via online kanalen)
  • Dankzij een eenvoudige domeinnaam kan je jezelf op een heel toegankelijke manier voorstellen

WordPress webshop laten maken in Antwerpen

Een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem) is de basis van een mooie, gebruiksvriendelijke website waarmee je resultaten haalt. Wij bij Conversal gebruiken WordPress: een uitstekend voorbeeld van een CMS waarbij je website gevonden wordt door Google, die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt en die snel laadt. Daarnaast biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

WordPress is een extreem gebruiksvriendelijk systeem om websites te ontwikkelen en te beheren. Dat is een groot voordeel voor ontwikkelaars, klanten en beheerders.

Duurzaam
Duurzaam

WordPress teert op duizenden vrijwilligers die overal ter wereld voortdurend bijdragen aan de open source ontwikkeling.

Flexibel
Flexibel

Indien de zeer veelzijdige functionaliteiten van WordPress niet volstaan, kan je je website uitbreiden met extra “plugins“.

SEO virendelijk
SEO vriendelijk

WordPress websites hebben een zoekmachinevriendelijke structuur en interface. De software zelf is al een uitstekende helper om goed te scoren in zoekmachines zoals Google.

Conversal als webdesign bureau

Passie is wat ons bindt bij Conversal. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook ons team groeit mee. Tegelijk blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

De rode draad bij Conversal is de passie voor webdesign. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook ons team groeit mee. Tegelijk blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Projecten op maat
Maatwerk

Wij ontwerpen onze projecten steeds volledig op maat. Om een kwalitatieve website te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres.

Service na verkoop
Service na verkoop

Je kan onze helpdesk elke werkdag bereiken tussen 8u30 en 17u00 indien je verdere vragen hebt over jouw website en/of project.

E-commerce starten in Antwerpen?

Ben je op zoek naar een betrouwbaar agency om jouw webshop op maat te laten maken in regio Antwerpen? Eén adres: Conversal.

Enkele mooie webshop voorbeelden uit ons portfolio

We zijn trots op elke webshop die we lanceren. We hebben webwinkels gebouwd voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom: bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webshop op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Hoeveel kost een webshop laten maken in Antwerpen?

De kostprijs van een professionele webshop situeert zich gemiddeld tussen de 500 en 5000 euro maar kan nog oplopen. Het verschil zit in de grootte-orde van het ontwerp en design op maat van een website enerzijds. Anderzijds kunnen de webhosting en de extra functionaliteiten zoals API koppelingen, social media integraties, video en blog zorgen voor extra kosten.

 

Grootte
Grootte

Om het design en de look van jouw website te bepalen kan je kiezen uit bestaande sjablonen of een op maat gemaakt ontwerp. Een sjabloon is beduidend goedkoper, maar maatwerk zorgt voor een unieke website met betere code en meer keuzevrijheid.

Gebruiksvriendelijk
Functionaliteiten

Iedere website vraagt om een unieke set functionaliteiten. Externe koppelingen en API integraties bestaan dan ook in alle soorten en maten. En die integraties hebben een invloed op de kostprijs van een website. Daardoor is het soms moeilijk om vooraf in te schatten hoeveel deze integraties juist kosten.

Content
Content

Je website moet ingevuld worden met inhoud (copy of content). Slimme (rich) content maakt dat je website makkelijker en sneller gevonden wordt door je doelpubliek. Liefst van al is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO).

Online marketing
Online marketing

Verkeer naar je website kan je verhogen met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO-optimalisaties tot het plaatsen van online advertenties en e-mail marketing.

Een internetwinkel laten maken in Antwerpen?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veel gestelde vragen over webshops

Bedrijven komen bij ons met heel veel vragen. We proberen zoveel mogelijk vragen op te nemen en daarover informatie te voorzien. Blijft je vraag onbeantwoord? Contacteer ons dan. Onderstaande artikels kunnen misschien al een antwoord bieden op je vraag.

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

GentAalst –  NinoveOudenaarde

Vlaams Brabant

AffligemLeuvenBrussel

West-Vlaanderen

Kortrijk

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis webshop

Antwerpen

 

533