fbpx

Webshop laten maken Vlaams-Brabant

Je zoekt een specialist in het maken van een webwinkel? Je wil je webshop laten maken in Vlaams-Brabant of omgeving? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom een webshop beginnen?

Webshop laten maken Vlaams-Brabant

Er zijn heel wat redenen waarom je als ondernemer of organisatie een webwinkel moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een professionele webshop verhoogt de credibiliteit van jouw onderneming
  • De webwinkel is 24/7 beschikbaar voor je doelpubliek
  • Het bereik van je bedrijf verhoogt aanzienlijk (en nog meer via online kanalen)
  • Een domeinnaam is makkelijk te onthouden
  • Je kan jezelf op een heel toegankelijke manier voorstellen

Een webshop op maat laten maken in WordPress

Een aantrekkelijke website waarmee je resultaten haalt én die makkelijk te gebruiken is? Dat is enkel mogelijk met een CMS (Content Management Systeem) van de hoogste kwaliteit. Bij Conversal ben je zeker van een professionele webshop die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

WordPress is bijzonder gebruiksvriendelijk, ideaal om websites te ontwikkelen en te beheren. Ontwikkelaars, klanten en beheerders halen hier een groot voordeel uit.

Duurzaam
Duurzaam

WordPress teert op duizenden vrijwilligers die overal ter wereld voortdurend bijdragen aan de open source ontwikkeling.

Flexibel
Flexibel

Het basispakket biedt op zich al zeer uitgebreide functionaliteiten voor je website. Als dat pakket niet volstaat dan kun je je WordPress website uitbreiden met “plugins”.

SEO virendelijk
SEO vriendelijk

De zoekmachinevriendelijke structuur en interface van een WordPress website zorgen ervoor dat je hoger scoort in Google.

Conversal als webdesign bureau

De rode draad bij Conversal is de passie voor webdesign. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook ons team groeit mee. Tegelijk blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen je reeds voor en boekten succes. Wij beloven je dan ook graag dat we tegemoet komen aan jouw noden. Om dat te doen, maken we gebruik van een slimme strategie, een duidelijke planning, een gedetailleerde uitwerking en een naadloze opvolging.

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Projecten op maat
Maatwerk

Om een kwalitatieve website te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken onze projecten altijd volledig op maat uit.

Service na verkoop
Service na verkoop

Je kan onze helpdesk elke werkdag bereiken tussen 8u30 en 17u00 indien je verdere vragen hebt over jouw website en/of project.

E-commerce starten in Vlaams-Brabant?

Op zoek naar een betrouwbaar agency in regio Vlaams-Brabant? Eén adres: Conversal.

Enkele mooie webshop voorbeelden uit ons portfolio

Elke webshop die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden webwinkels voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webshop op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Hoeveel kost een webshop laten maken?

De kostprijs van een professionele webshop situeert zich gemiddeld tussen de 500 en 5000 euro maar kan nog oplopen. Het verschil zit in de grootte-orde van het ontwerp en design op maat van een website enerzijds. Anderzijds kunnen de webhosting en de extra functionaliteiten zoals API koppelingen, social media integraties, video en blog zorgen voor extra kosten.

 

 

Grootte
Grootte

Voor het visuele gedeelte van de website heb je bij Conversal de keuze tussen een bestaande template en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een template is de goedkoopste. Een op maat gemaakte variant staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Gebruiksvriendelijk
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in alle soorten en maten. Als we niet over de specifieke brongegevens beschikken, maakt dat het soms wat moeilijker om de kostprijs van een integratie te kunnen inschatten.

Content
Content

Je website moet gevuld worden met teksten en visuals. Bij voorkeur is die content geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Online marketing
Online marketing

Een website is 1, gevonden worden is 2. Verkeer naar je website kan je stimuleren met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Een webshop laten maken in Vlaams-Brabant?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veel gestelde vragen over webshops

Bedrijven stuiten op best wel enkele vragen bij het ontwikkelen van een webwinkel. Onderstaande artikels kunnen misschien al een antwoord bieden op je vraag. Blijft je vraag toch onbeantwoord? Contacteer ons zeker.

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

GentAalst –  NinoveOudenaarde

Vlaams Brabant

AffligemLeuvenBrussel

West-Vlaanderen

Kortrijk

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis webshop

Vlaams-Brabant

 

533