fbpx
👋

Conversal en SAVA bundelen hun krachten. Klik hier voor meer informatie.

×

Webdesign West-Vlaanderen

Je zoekt een professioneel webdesign bureau voor jouw website? Je wil je website laten maken in West-Vlaanderen of omgeving? Dan ben je bij Conversal echter aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor een webdesign bureau?

Webdesign West-Vlaanderen

Wij zijn een jong en dynamisch webdesign bureau in West-Vlaanderen dat steeds de beste kwaliteit nastreeft. Zowel op vlak van design als van development leggen we de lat zo hoog mogelijk, waardoor we steeds mooie en innovatieve websites afleveren.

Samen met jou bepalen we immers de digitale strategie voor jouw bedrijf. We stellen doelen voorop en voeren online marketing acties uit om die doelen ook effectief te gaan bereiken. Wij maken een interactieve website met relevante inhoud en we maken actief gebruik van sociale media.

Onze manier van werken garandeert resultaten! Nadat we de beschikbare statistieken over jouw website hebben geanalyseerd zetten we een vast resultaat voorop.

Zoek je een vaste partner voor jouw webdesign in en rond West-Vlaanderen? Onze digitale experts helpen je graag verder.

Conversal als webdesign bureau

Conversal is het webdesign bureau in de regio West-Vlaanderen. Met ons team van gepassioneerde webdesigners zorgen we steeds voor een website op maat. Passie is wat ons bindt bij Conversal. Die passie slaat aan want we groeien immers jaar na jaar. Ook ons team groeit mee.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor. Met succes. Dat is meteen ook onze belofte, namelijk dat wij tegemoet komen aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Expertise webdesign
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Maatwerk webdesign
Maatwerk

Wij ontwerpen onze projecten steeds volledig op maat. Om een kwalitatieve website te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres.

Hoger scoren in Google
Scoren in Google

Al onze websites voldoen aan de SEO vereisten om online te scoren. Conversal is sinds 2016 officieel Google Partner.

Service na oplevering
Service na verkoop

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website.

Website laten maken in West-Vlaanderen?

Op zoek naar een betrouwbare webdesigner in regio West-Vlaanderen? Eén adres: Conversal.

Webdesign in WordPress

Een mooie, gebruiksvriendelijke website waarmee je kan scoren? Dat kan enkel met een kwalitatief CMS (Content Management Systeem). Bij ons ben je zeker van een kwalitatieve WordPress website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

WordPress is een extreem gebruiksvriendelijk systeem om websites te ontwikkelen en te beheren. Dat is een groot voordeel voor ontwikkelaars, klanten en beheerders.

Duurzaam
Duurzaam

Omdat WordPress open-source is, helpen duizenden vrijwilligers overal ter wereld voortdurend mee aan de ontwikkeling.

Flexibel
Flexibel

WordPress biedt op zich al zeer uitgebreide functionaliteiten voor je website. Als dat pakket niet volstaat dan kun je je WordPress website uitbreiden met “plugins”.

Enkele mooie voorbeelden uit ons webdesign portfolio

Op elke website die we lanceren, zijn we trots. We hebben websites gebouwd voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom: ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Hoeveel kost webdesign?

De kostprijs voor webdesign situeert zich gemiddeld tussen de 500 en 5000 euro maar kan nog oplopen. Het verschil zit in de grootte-orde van het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra functionaliteiten zoals een webshop, API koppelingen, social media integraties, video en blog.

 

Website grootte
Grootte

Voor de look & feel van je website heb je de keuze tussen een bestaand sjabloon en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een sjabloon is de goedkoopste keuze, op maat staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Website functionaliteiten
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in alle soorten en maten. Dat maakt het soms wat moeilijker om de kostprijs van een integratie in te schatten, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Content
Content

Je website moet ingevuld worden met inhoud (copy of content). Liefst van al is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Website marketing
Online marketing

Een website is 1, gevonden worden is 2. Verkeer naar je website kan je stimuleren met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Op zoek naar een webdesign bedrijf in West-Vlaanderen?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veel gestelde vragen rond webdesign

Bedrijven komen bij ons met heel veel vragen. We proberen zoveel mogelijk te capteren en daar informatie over te voorzien. Blijft je vraag onbeantwoord? Contacteer ons dan.

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

Aalst – Aalter – Deinze – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Haaltert – Herzele – Lebbeke – Liedekerke – Lokeren – Merelbeke – Ninove – Oudenaarde – Ronse – Sint-Niklaas – Wetteren – Zottegem

Vlaams Brabant

Affligem – Asse – Halle – Leuven – Londerzeel – Merchtem – Ternat – Vilvoorde – Opwijk

West-Vlaanderen

Kortrijk – Waregem

Antwerpen

Mechelen

533