Mobile Top Curve

Easy Payment Services

www.easypayments.be

Altijd betalingen ontvangen...

Je wil vol overtuiging de wereld bestormen met jouw idee, hobby of product. Ondernemen is niet altijd rozengeur en maneschijn: administratie, internetverbinding, leveranciers,… Gelukkig is er Easy Payment Services die jou graag helpt bij het organiseren van jouw betalingsverkeer. Ben je op zoek naar een betaalterminal voor jouw zaak of de juiste betaalmogelijkheden voor jouw webshop? Of wens je eerder een betaalterminal of kassa te huren voor jouw evenement? Zij zorgen ervoor dat je altijd en overal betalingen kan ontvangen!

  • 70%Meer verkeer
  • 55%Meer verhuur
  • 36%Meer verkoop

Easy Payment Services zit sinds 2012 in volle groei. Sinds 2018 helpt Conversal bij het uitschrijven van hun digitaal verhaal. In eerste instantie was onze rol meer adviserend: is mijn website wel marketing proof en welke kanalen en content moeten we verder gaan uitwerken?

Door de evolutie van de producten en diensten ontstond er een nood aan specifieke acties. Op welke manier introduceren we onze producten en diensten het best bij de doelgroep? Door middel van een efficiënte marketing strategie heeft Easy Payment Services stap voor stap zijn marktaandeel kunnen vergroten. Er werden landingspagina’s geschreven voor de belangrijkste zoekwoorden uit het keywordonderzoek waarvoor dit bedrijf online nog niet vindbaar was. Dit in combinatie met relevante blogartikelen zorgt er vandaag de dag nog steeds voor dat zij organisch blijven groeien. Door middel van verdere SEO optimalisaties en linkbuilding zijn we erin geslaagd de online zichtbaarheid voor nieuwe diensten te verhogen.

Daarnaast werden er ook Google- en Facebook advertenties opgezet om extra verkeer naar de website en bijgevolg meer aanvragen te generen. Tot slot werden er ook mailcampagnes ontwikkeld om de bestaande klanten kennis te laten maken met nieuwe producten en actie aan te bieden.

Vandaag kan je er niet meer om heen, je ziet de betaalterminals overal: Sportpaleis, Kerstmarkt Brussel, Gentse feesten, Sfinks Festival, Antilliaanse Feesten, Best Kept Secret Festival, Amsterdam Dance Arena en tal van andere events en webshops. De samenwerken tussen Easy Payment Services en Conversal heeft er ervoor gezorgd dat we beiden digitaal blijven groeien.

Heeft jouw zaak ook nood aan een efficiënte marketingstrategie? Doe de gratis website scan of contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek!

Contacteer ons
Idea Top Curve
Idea Bottom Curve
  • 125%Meer verkeer
  • 30%Meer leads
  • 95%Volzet

Bij Gym Plus zijn we zeer tevreden over de samenwerking op vlak van online marketing. Het team staat steeds klaar bij vragen. Samen stelden we een strategie op die efficiënt wordt uitgevoerd. Zo komen er regelmatig leads binnen via de Facebook en Google advertenties.

– Joris Draps, Gym Plus

Bekijk deze case News Icon
Gym Plus Joris