Left Floating Right Floating
Mobile Top Curve

Case: Easy Payment Services

Altijd en overal betalingen accepteren

Je wil vol overtuiging de wereld bestormen met jouw idee, hobby of product. Ondernemen is niet altijd rozengeur en maneschijn: administratie, internetverbinding, leveranciers,… Gelukkig is er Easy Payment Services die jou graag helpt bij het organiseren van jouw betalingsverkeer. Ben je op zoek naar een betaalterminal voor jouw zaak of de juiste betaalmogelijkheden voor jouw webshop? Of wens je eerder een betaalterminal of kassa te huren voor jouw evenement? Zij zorgen ervoor dat je altijd en overal betalingen kan ontvangen!

De uitdaging

Easy Payment Services zit sinds 2012 in volle groei. Sinds 2018 helpt Conversal bij het uitschrijven van hun digitaal verhaal. In eerste instantie was onze rol meer adviserend: is mijn website wel marketing proof en welke kanalen en content moeten we verder gaan uitwerken?

Door de evolutie van de producten en diensten ontstond er een nood aan specifieke acties. Op welke manier introduceren we onze producten en diensten het best bij de doelgroep? Door middel van een efficiënte marketing strategie heeft Easy Payment Services stap voor stap zijn marktaandeel kunnen vergroten.

Onze marketingcampagne

Er werden landingspagina’s geschreven voor de belangrijkste zoekwoorden uit het keywordonderzoek waarvoor dit bedrijf online nog niet vindbaar was. Dit in combinatie met relevante blogartikelen zorgt er vandaag de dag nog steeds voor dat zij organisch blijven groeien. Door middel van verdere SEO optimalisaties en linkbuilding zijn we erin geslaagd de online zichtbaarheid voor nieuwe diensten te verhogen.

Daarnaast werden er ook Google advertenties en Facebook advertenties opgezet om extra verkeer naar de website en bijgevolg meer aanvragen te generen. Tot slot werden er ook mailcampagnes ontwikkeld om de bestaande klanten kennis te laten maken met nieuwe producten en actie aan te bieden.

Vandaag kan je er niet meer om heen, je ziet de betaalterminals overal: Sportpaleis, Kerstmarkt Brussel, Gentse feesten, Sfinks Festival, Antilliaanse Feesten, Best Kept Secret Festival, Amsterdam Dance Arena en tal van andere events en webshops. De samenwerken tussen Easy Payment Services en Conversal heeft er ervoor gezorgd dat we beiden digitaal blijven groeien.

De resultaten

  • 70%meer verkeer
  • 55%meer verhuur
  • 36%meer verkoop
Blockqout Section Background

Conversal zorgt ervoor dat ik veel minder werk heb en toch meer resultaten boek

- Fredrik Van Hulle - CEO

Right Image
Idea Top Curve
Idea Bottom Curve

Ook meer leads of verkopen met online marketing?

Met onze gerichte aanpak als ervaren online marketing bureau helpen wij jou met een strategie op maat.

Gratis intake gesprek

Hoe scoort jouw zaak?

Heeft jouw zaak ook nood aan een efficiënte marketingstrategie?
Doe de gratis website scan of contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek!

Waarom kiezen voor Conversal?

- Strategie op maat
- Persoonlijke begeleiding
- Focus op resultaat
- Heldere communicatie

Contacteer ons Ttabox Background
Top Left Curve
Home Curve

Bespreek jouw project

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul vrijblijvend het formulier in en we nemen snel contact op.

  • Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.