fbpx

Jobfin Live

Met zowat 21.000 personeelsleden is FOD Financiën het grootste federale departement. Meerdere malen per jaar organiseert men een jobbeurs. In tijden van COVID-19 kon deze helaas niet plaatsvinden. De overheidsdienst klopte bij ons aan om een online jobbeursplatform te ontwikkelen.

De uitdaging
  • Platform op maat
  • Digitaal alternatief
Onze aanpak
  • Overzichtelijke structuur
  • Toegankelijk en snel
Resultaten
  • Volwaardig alternatief
  • Wordt nu nog verder gebruikt
Jobfin Live website

De uitdaging

Toen de jobbeurs van de FOD Financiën vanwege de COVID-19 pandemie niet kon plaatsvinden, bleef men niet bij de pakken zitten.

Het plan? Deze gewoon digitaal laten doorgaan, via een online platform waar geïnteresseerden kunnen deelnemen aan videocalls met personeelsleden van de verschillende departementen.

Jobfin Live programma

Onze aanpak

Op de website kunnen de bezoekers het programma van de jobbeurs raadplegen. Het overzicht bevat alle sessies gerangschikt per datum en tijdslot.

Bij het doorklikken op zo’n sessie is meteen extra informatie terug te vinden, alsook de link om deel te nemen aan de sessie. De link verwijst naar een videocall of Facebook live sessie.

Naast het programma bevat de website ook een overzicht van alle stands of departementen binnen de FOD Financiën met bijhorende informatie. Bij elk departement hebben we enkele getuigenissen geïntegreerd. De lopende vacatures worden ook meteen op de detailpagina vermeld.

Tablet homepagina Jobfin Live

Het resultaat

Op 01 oktober 2021 kon je via de nieuwe website  klikken en deelnemen aan de infosessie de je interesseert. Als kandidaat kom je zo meer te weten over de jobs die onze klant aanbiedt.

Dankzij dit platform kon de FOD Financiën  in tijden van Corona hun jobbeurs toch laten doorgaan.

533