Jobfin Live

Jobfin Live is het jobbeursplatform voor de FOD Financiën.

De opdracht

Jobfin Live is het jobbeursplatform voor de FOD Financiën. Meerdere malen per jaar organiseren zij een jobbeurs. Via de nieuwe website kunnen geïnteresseerden deelnemen aan videocalls met personeelsleden van de verschillende departementen.

Wat we deden

Voor de FOD Financiën ontwikkelden we een jobbeursplatform in twee talen: Nederlands en Frans. De nieuwe WordPress website bevat alle informatie die potentiële nieuwe werknemers zoeken:

  • De verschillende departementen/stands
  • Het programma van de jobbeurs
  • Waarom kiezen voor FOD
  • Een algemene voorstelling van de FOD Financiën
  • Een virtuele tour doorheen het gebouw
80%
nieuwe gebruikers
71%
mobiele gebruikers
10
departementen
1
virtuele tour
Jobfin Live programma

Programma jobbeurs

Op de website kunnen de bezoekers het programma van de jobbeurs raadplegen. Het overzicht bevat alle sessies gerangschikt per datum en tijdslot.

Bij het doorklikken op zo’n sessie is meteen extra informatie terug te vinden, alsook de link om deel te nemen aan de sessie. De link verwijst naar een videocall of Facebook live sessie.

Naast het programma bevat de website ook een overzicht van alle stands of departementen binnen de FOD Financiën met bijhorende informatie. Bij elk departement hebben we enkele getuigenissen geïntegreerd. De lopende vacatures worden ook meteen op de detailpagina vermeld.