Mobile Top Curve
Banner Shape

Marketing Scan

Is jouw website klaar voor online groei in 2020? Ontvang nu een volledige analyse, strategie en implementatieplan op maat. Vraag nu jouw scan aan en profiteer bovendien tot 30% korting via de KMO-Portefeuille.

  • Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Right Floating
Marketing Scan

Wat kan je verwachten in onze scan?

Hoe goed scoor jij online t.o.v. jouw concurrenten? Mocht je hier geen zicht op hebben kunnen wij je hierbij helpen.

In onze marketing scan analyseren we jouw bedrijf op verschillende aspecten die je online laten groeien en dit in vergelijking met jouw belangrijkste concurrentie.

Niet alleen jouw huidige situatie wordt geanalyseerd, je ontvangt ook een gepersonaliseerde strategie en implementatieplan.

Vraag nu mijn scan aan Down White

95% van onze klanten beveelt deze scan aan bij andere ondernemers!

Blockqout Section Background

Er wordt met veel enthousiasme en inzet naar onze vragen en noden geluisterd om zo een grondige analyse te voeren. We weten meteen waar onze pijnpunten liggen en hoe we de concurrentie omver blazen. Dankzij Conversal hebben we een afgebakende strategie om online successen te boeken! Tijdens de meetings werd alles uitvoerig en zeer duidelijk uitgelegd. Er is werk aan de winkel, maar we kunnen onmiddellijk samen aan de slag om online te groeien!

Icon Shape 1Strategie

Strategie

Icon Shape 2Focus op resultaat

Focus op resultaat

Icon Shape 3Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Icon Shape 4Heldere communicatie

Heldere communicatie

De 6 peilers van onze marketing scan

  1. Website: We analyseren jouw website op vlak van SEO en user experience en brengen zo in kaart hoe goed jouw website scoort in Google en bij bezoekers.
  2. Zoekwoorden: Met een keyword onderzoek bepalen we welke zoekwoorden belangrijk zijn voor jouw producten en diensten. Om later op te nemen op jouw website.
  3. Informatie architectuur: De structuur van jouw website is eveneens belangrijk. Samen met de bestaande website en het keyword onderzoek herbekijken we de structuur en tekenen we deze opnieuw uit.
  4. Doelgroep: We bepalen jouw doelgroep d.m.v customer journey mapping en persona’s. Later stemmen we jouw marketingstrategie hierop af.
  5. Kanalen: We brengen kanalen in kaart die je vandaag reeds gebruikt, alsook diegene die aansluiten bij jouw doelgroep.
  6. Concurrentie: Je belangrijkste concurrenten plaatsen we naast jouw website om zo het verschil in kaart te brengen.

 

Test gratis jouw website

Start nu je GRATIS website scan en krijg extra inzichten die het verschil kunnen maken. Jouw website is het belangrijkste online kanaal voor het aantrekken van bezoekers en de basis voor online marketing. Voldoet jouw website vandaag nog aan de verwachtingen? Is jouw website nog up-to-date? Wil je echt weten hoe jouw website vandaag presteert?

Kan je 2 minuutjes vrijmaken? Vul dan even onderstaand formulier in zodat wij jou de prestaties van jouw website kunnen bezorgen. Kom de echte pijnpunten te weten en ga ermee aan de slag. Wil je hoger scoren in Google en meer leads genereren? Start nu je GRATIS website scan en krijg extra inzichten die het verschil kunnen maken!

Hoger in Google
Top Left Curve
Home Bottom Curve

Bespreek jouw project

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul vrijblijvend het formulier in en we nemen snel contact op.

  • Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.