fbpx

Ballonvaren

Ballonvaren.be is het resultaat van een jongensdroom die uitgekomen is. Van kinds af aan had de Koen Audenaert een grote passie voor alles wat vliegt. Op zijn achttiende besloot hij om van zijn passie zijn beroep te maken. Hij werd voltijds ballonvaarder!

Nu, bijna 5000 ballonvluchten later, geniet hij nog steeds intens van iedere vlucht. En dat gevoel wil hij met zo veel mogelijk mensen delen.

De uitdaging
  • Vernieuwing
  • Online aankopen
  • Betere vindbaarheid
Onze aanpak
  • Branding
  • Integraties
  • SEO
Resultaten
  • SEO proof
  • UX
Mobiele website ballonvaren.be

De uitdaging

De slogan van ballonvaren.be? ‘Wij hebben een groot hart voor jou’. In lijn met deze filosofie, riep deze klant onze hulp in om zijn website te vernieuwen en gebruiksvriendelijker te maken. Zo was een specifieke wens bijvoorbeeld het digitaliseren van de cadeaubons. Deze konden nu enkel via het contactformulier geboekt worden.

Om de opkomende concurrentie het hoofd te bieden, kregen we ook de vraag om de website volledig SEO proof te maken. We gingen met veel plezier aan de slag voor de sympathieke Koen en zijn enthousiast team.

Desktop website ballonvaren.be

Onze aanpak

Ons designteam stak de handen uit de mouwen voor een volledig nieuwe branding. Ze bezorgden een geheel nieuwe huisstijl, compleet met herkenbaar logo.

Vervolgens concentreerden we ons op het optimaliseren van de website. De topprioriteit was hier gebruiksvriendelijkheid, zowel voor de eindgebruiker als voor onze klant.

Dankzij de op maat gemaakte website kan hij nu gemakkelijk zelf zaken aanpassen. Zo zorgden we bijvoorbeeld voor handige integraties, zoals Facebook Messenger en een Kalender. Daar kan de klant zijn vakanties en vrije dagen in aanduiden en zelf zijn agenda beheren.

Via SEMrush volgden we de zoekmachine prestaties en mogelijke optimalisaties op. Last but not least, werd een webshop opgezet voor de aankoop van cadeaubons.

Desktop en mobiele website ballonvaren.be

Het resultaat

We bezorgden onze klant een fris en nieuw design met een herkenbare huisstijl. De vernieuwde website scoort uitstekend in Google: meerdere pagina’s staan in de top drie en zelfs op de eerste plaats.

Via ballonvaren.be kan je vanaf nu ook gemakkelijk een bestelling plaatsen. We zijn terecht trots op de mooie resultaten van dit totaalproject!

533