fbpx

Okapi Aalst

Okapi Aalst is een basketbalclub die in de Euromillions Basketball League actief is. Okapi bestaat sinds 1949 en blijft tot vandaag een zeer bekende basketbalclub in Aalst en omstreken.

Sinds kort hebben zij een nieuw bestuur, een nieuwe visie en een nieuw logo. In het rijtje kon een nieuwe website natuurlijk niet ontbreken.

De uitdaging
  • Vernieuwing
  • Gebruiksvriendelijk
Onze aanpak
  • Integratie kalender
  • Nieuwsbrief
  • Mobile friendly
Resultaten
  • 15% nieuwe bezoekers
  • 50% meer mobiele gebruikers
Mockup Okapi2

Onze aanpak

Op de website van Okapi vind je gedetailleerde informatie per speler. Bij de ‘club info’ tref je ook een duidelijk overzicht van het bestuur, de staff en de medewerkers.

Dankzij de gesynchroniseerde weergave kunnen fans de uitslagen van de afgelopen wedstrijden makkelijk raadplegen. Met de integratie van de kalender, kan je als fan toekomstige matchen vastpinnen in je agenda.

Ook het restaurant kreeg een plaats  op de nieuwe website. Hier krijg je een overzicht van de menukaarten en kan je onmiddellijk reserveren.

Naast het design van de website hebben we ook de nieuwsbrief volledig onder handen genomen. Deze werd volledig op maat ontworpen en opgebouwd uit verschillende types content blokken. Zo is het mogelijk telkens een nieuwe mail samen te stellen die verschillend is, maar toch binnen de huisstijl past. Ideaal om te werken met verschillende varianten van nieuwsbrieven die de deur uitgaan.

Tenslotte besteedden we extra aandacht aan een mobielvriendelijke website. 

Mockup Okapi3

Het resultaat

Okapi Aalst nam met nieuw logo, nieuwe visie en nieuwe entourage een vliegende nieuwe start.  De nieuwe website geldt als digitale kers op de taart.

De snelle en overzichtelijke website met extra aandacht voor gebruiksvriendelijkheid op mobiele apparaten, zorgde voor 15% nieuwe bezoekers en 50% meer mobiele gebruikers.

De nieuwe website staat helemaal in teken van het basket met al haar spelers, sponsors en wedstrijden binnen Okapi. Alle informatie is gemakkelijk bereikbaar voor hun fans, want samen vormen zij één team!

533