fbpx

Replica4U

Replica4U zet dagelijks goede ideeën om in stijlvolle ontwerpen. Dit bedrijf specialiseert zich in alles wat te maken heeft met reclame en print. Zij ontwerpen, printen, leveren en installeren alles zoals jij in gedachten hebt.

Sinds kort werd de website van Replica4U in een nieuw jasje gestoken die door ons ontworpen en ontwikkeld werd.

De uitdaging
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Verouderd design
Onze aanpak
  • UX & UI analyse
  • Website op maat
Het resultaat
  • Betere online vindbaarheid
  • Toegankelijke en snelle website
Replica4U - logo

De uitdaging

Replica4U had reeds een bestaande website. Die was echter verouderd en voldeed niet meer aan de technische vereisten die verwacht worden voor een hedendaags webdesign.

Hun vorige website paste ook niet langer bij hoe zij zich vandaag de dag profileren: als een jong en sterk creatief bedrijf.

Replica4U - homepage

Onze aanpak

Conversal ontwikkelde een website op maat, helemaal in lijn met creatieve geesten die zich dagelijks inzetten bij Replica.

Tijdens de kick-off meeting werd al snel duidelijk dat ze een uniek ontwerp wilden met de focus op kleine details.

Je merkt meteen dat de nieuwe website geen alledaags design heeft. Er werd ook een custom pointer en custom scrollbar toegevoegd.

De website heeft een sterk visueel aspect. Door de vele eerdere realisaties te tonen, kan een bezoeker zich een beter beeld vormen bij het soort creaties dat Replica kan afleveren aan hun klanten.

Replica4U - grafisch ontwerp

Het resultaat

Conversal slaagde erin een nieuwe en toegankelijke website te maken voor Replica4U. Eentje die volledig in lijn staan met hetgeen waarvoor zij staan. Een website waarbij creativiteit en design voorop staan.

Het plaatje klopt volledig en uiteraard hielden we ook rekening met de techniciteit en online vindbaarheid zodat bezoekers gemakkelijk hun weg vinden naar deze website.

533