fbpx

OVI

OVI is een ambitieuze KMO en produceert al ruim vijftig jaar lang kwalitatieve voedingsproducten in het Kempense Olen. Dit doen ze niet alleen onder hun eigen merknaam; ze produceren namelijk ook private label producten voor heel wat bekende supermarkten.

Met zowel vader als zoon Vanreusel aan het roer van het bedrijf zijn ze bovendien een écht familiebedrijf, en dat mag gezien worden op hun nieuwe website.

De uitdaging
  • Branded website/shop
  • Website in 3 talen
Onze aanpak
  • Strategisch onderzoek webshop
  • Op maat websitedesign en ontwikkeling in Wordpress
Het resultaat
  • Visuele online aanwezigheid
  • Mogelijkheid om gratis stalen aan te vragen
  • Beeldbank per (sub)merk
  • Blog
  • Uitbreidingmogelijkheden naar webshop
OVI Laptop

De uitdaging

Voor we met OVI in zee gingen beschikten ze over een onepage website met een verouderd design zonder SSL certificaat. Maar niet alleen het design en de technische aspecten hadden nood aan een upgrade: het familiebedrijf had namelijk heel duidelijke toekomstplannen voor ogen.

De nieuwe website moest een weerspiegeling worden van het gehele OVI concept en hun submerken, met de focus op B2B verkoop en de mogelijkheid om gratis stalen aan te vragen.

OVI Desktop GRID

Onze aanpak

We ontwikkelden een technisch sterke WordPress website op maat met oog voor de toekomst, want het Olense familiebedrijf zit niet stil. Naast de bouw van nieuwe productiehallen willen ze op termijn ook hun producten online verkopen aan B2B klanten.

Achterliggend implementeerden we de nodige setup voor de uitbreiding naar een webshop. Ook zorgden we voor de integratie van meerdere taalmogelijkheden op de website voor een optimale gebruiksvriendelijkheid op zowel de nationale als de internationale markt.

OVI Mobile

Het resultaat

Samen met OVI hebben we een prachtig WordPress verhaal geschreven waarin de visuele identiteit en de charme van het familiebedrijf duidelijk naar voren komt.

De verschillende merken en hun producten staan prominent in de kijker, terwijl potentiële zakelijke klanten hun weg vinden tussen het zoeken van een vertegenwoordiger en het aanvragen van gratis stalen.

Dankzij de uitbreidingsmogelijkheden naar een webshop is OVI helemaal klaar voor een online toekomst in de B2B voedingssector.

533