Left Floating Right Floating
Mobile Top Curve

Opleidingen op maat

De wereld van online marketing en digitalisering verandert voortdurend. Als bedrijf of organisatie moet je mee met de trends om vandaag nog relevant te blijven. Mensen gaan steeds vaker digitaal dus jouw online strategie bepaalt je imago bij potentiële klanten.

Om ervoor te zorgen dat jij helemaal mee bent met digitale marketing kan je bij ons terecht voor opleidingen op maat. We geven je een stevige basis waarmee je aan de slag kan om voor jouw bedrijf een fantastische online indruk te maken.

Opleiding: WordPress backend

WordPress is vandaag het meest gebruikte Content Management Systeem waarop websites worden gebouwd. Oorspronkelijk waren dat vooral weblogs maar intussen is het aantal mogelijkheden in WordPress bijna oneindig.

Eén van de grote voordelen van het systeem is de gebruiksvriendelijkheid. Maar om er zoveel als mogelijk uit te halen leren onze specialisten je graag hoe je zelf aan de slag gaat met de content en functies van jouw website.

Opleiding: SEO (Search Engine Optimization)

Meer een meer potentiële klanten zoeken online naar informatie. Gevonden worden op het internet is dus essentieel voor jouw business.  Zoekmachine optimalisatie (SEO) is één van onze specialiteiten. Het zorgt ervoor dat je met de juiste website structuur, content en links hoger scoort in de zoekresultaten en dus makkelijker online gevonden wordt. Combineer SEO met een uitmuntend webdesign voor een uiterst professionele online branding.

Onze opleiding SEO leert je zelf aan de slag gaan met de verschillende aspecten van technische SEO, copywriting en link building. Na de training zorg jij ervoor dat je website echt scoort op het internet.

Idea Top Curve
Idea Bottom Curve

Digitale training waarmee je écht aan de slag kan?

Neem snel contact met ons op voor het inplannen van jouw opleiding.

Contacteer ons

Opleiding: Adverteren op Facebook en Instagram

Facebook is niet meer uit ons dagelijkse leven weg te denken. De laatste jaren is het medium dan ook geëvolueerd naar een zeer aantrekkelijk marketingkanaal. De communicatie tussen een bedrijf en de potentiële klanten bestaat niet meer alleen uit eenrichtingsverkeer (flyers, advertenties, website, …). Daarom wordt Facebook door heel wat bedrijven gezien als één van de belangrijkste communicatiemiddelen om hun doelgroep aan te spreken.

Tijdens deze opleiding ontdek je hoe Facebook marketing werkt. We leren je succesvol communiceren met je profielpagina en tonen je hoe je kan werken in het advertentieaccount van Facebook.

Top Left Curve
Home Curve

Bespreek jouw project

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul vrijblijvend het formulier in en we nemen snel contact op.

  • Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.