fbpx

Thélene

Thélene is een fysieke én online theewinkel in België. Je kunt er terecht voor kwalitatieve thee van uit de hele wereld. Theesommelier Heleen zocht voor de opmaak van haar webshop een professioneel bedrijf dat ook alles van marketing afweet.

Op aanraden van een tevreden klant kwam ze bij Conversal terecht.

De uitdaging
  • Vernieuwen website
  • Groter bereik
Onze aanpak
  • Modern design
  • Marketingcampagne
Resultaten
  • Bestellingen
  • Groter bezoekersaantal
Tablet webshop Thelene

De uitdaging

Naast een fysieke locatie, runt Heleen van Thélene ook een webshop. Voor de opmaak hiervan, schakelde ze onze hulp in.

 

Het doel? Meer klanten bereiken. Maar daar was haar toenmalige webshop te basic voor. We kregen carte blanche, ook voor de marketingcampagne. Een totaalproject waar we terecht trots op zijn!

Product zwarte thee

Onze aanpak

De bestaande huisstijl werd vertaald naar een modern design. De webshop maakten we helemaal op maat: het kleurenschema, design en afbeeldingen werden op elkaar afgestemd. We maakten de webshop mobile friendly en veilig.

 

Daarop volgde een grootschalige marketingcampagne. Hierin werden alle losse flodders tot één welomlijnde strategie omgevormd. Van nieuwsbrieven en blogberichten tot social media en Google Ads: we ging voor een totaalpakket om Thélene te helpen haar doelen te bereiken.

Mobiele homepagina THelene

Het resultaat

Het resultaat: een knappe website met slimme marketing. Dankzij onze aanpassingen in de webshop in combinatie met de marketingcampagne, steeg het aantal bezoekers met maar liefst 13%. Heleen zag haar mailinglijst groeien en haar aantal volgers bijna verdubbelen.

 

Maar het allerbelangrijkste: de bestellingen stroomden binnen. Dat we dus kunnen spreken van een geslaagd project, is een understatement.

533