fbpx

Unibricks

Unibricks is een vaste waarde binnen de vastgoedsector. Deze Belgische projectontwikkelaar heeft 40+ jaar ervaring en geldt als absolute referentie voor toegankelijk investeringsvastgoed. Hun stokpaardje is een transparante, klantgerichte aanpak.

Die waarden willen ze ook online uitstralen. Het was tijd om hun website op te frissen, met het oog op een optimale gebruikerservaring.

De uitdaging
  • Gebruiksgemak
  • SEO
Onze aanpak
  • Plugins
  • Migratieplan
  • CPT sjablonen
Resultaten
  • Design & UI
  • Optimale UX
Desktop homepagina UniBricks

De uitdaging

Het team van Unibricks klopte bij Conversal aan voor een nieuwe, gebruiksvriendelijke website met fris design.

Prioritair was de vrijheid om eenvoudig zelf landingspagina’s te kunnen aanpassen, hetgeen bij hun vorige website moeilijk en omslachtig was. Ook diende de site goed te scoren in Google, en werd dus gefocust op SEO.

Diensten overzicht UniBricks

Onze aanpak

We migreerden de content van de oude website, zo’n 30 pagina’s. We maakten een migratieplan, zodat zoekmachines vlot hun weg terugvonden.

 

Door gebruik te maken van plugins, zoals Elementor en HubSpot, creëerden we veel meer mogelijkheden voor de klant. We personaliseerden de pagina’s door Custom Post Type-sjablonen op te stellen in WordPress. Dit zorgt voor extra flexibiliteit en gebruiksgemak.

 

Tenslotte kan de vernieuwde website in zowel het Nederlands als het Frans bezocht worden, waardoor er nu een groter bereik aan potentiële klanten is.

Mobiele ontwerp projecten pagina UniBricks

Resultaten

De Elementor plugin zorgt ervoor dat de klant zelf alle landingspagina’s vlotjes kan wijzigen en updaten. Met de integratie van HubSpot heeft hij nu een praktische marketing- en salestool in handen, die flink wat tijd bespaart.

 

We slaagden er in een moderne en gebruiksvriendelijke website uit te bouwen. De klant heeft nu veel meer vrijheid in het aanpassen en updaten van de eigen landingspagina’s, blogposts en testimonials. Bovendien biedt de nieuwe site een optimale gebruikerservaring met een pagespeed van 83%, helemaal in lijn met de filosofie van Unibricks.

533