fbpx

99 Social

99 Social werd in 2011 boven de doopvont gehouden door broer en zus Jeroen en Sofie. Vandaag is het een full service agency dat zich specialiseert in social media marketing. Vanaf slechts €99/maand kan je beroep doen op hun expertise om je online zichtbaarheid te verhogen.

Gezien ze volledig digitaal te werk gaan, vonden ze in Conversal de geschikte partner voor de automatisering van hun website.

De uitdaging
  • Vernieuwing
  • Automatisering
Onze aanpak
  • Integraties
  • Koppeling
  • Huisstijl
Resultaten
  • Automatisering
  • UX
99Social homepagina op tablet

De uitdaging

Het team van 99 Social klopte bij ons aan voor een aangepaste, gebruiksvriendelijke website. Als social media agency fungeert deze als hun visitekaartje en moest ze zowel grafisch als technisch top zijn.

99 Social levert topkwaliteit en gaat volledig digitaal te werk. Prioritair was hier dus het automatiseren van de volledige salesflow en administratie.

Onze aanpak

De website werd helemaal op maat van de klant gemaakt. We integreerden een overzichtelijk bestelformulier met prijscalculatie. Via deze bestelmodule kan je eenvoudig online een social media campagne bestellen en betalen. We creëerden een koppeling met zowel Mollie voor automatische betalingen als met WeFact voor automatische facturatie.

Tenslotte integreerden we de door ons ontworpen huisstijl in de nieuwe website, en gaven we strategisch marketingadvies op maat van de klant.

Bezoek via tablet op de 99Social website

Het resultaat

We slaagden er in een moderne en gebruiksvriendelijke website uit te bouwen. De automatische integraties zorgen ervoor dat alles via de website kan verlopen. Aanvragen, bestellingen en facturatie zijn volledig geautomatiseerd. Dat neemt heel wat werk uit handen en spaart flink wat tijd.  Bovendien biedt de nieuwe site een optimale gebruikerservaring en een hoge pagespeed.

533