Left Floating Right Floating
Mobile Top Curve

Woocommerce webshop in WordPress voor jouw online omzet

Op zoek naar een webshop plug-in? Dan raden we WooCommerce aan, zeker als je werkt met een WordPress webshop. Het meest populaire e-commerce platform is immers ontstaan uit WordPress en kan dus ook uitpakken met sterke SEO-prestaties. Bovendien is het erg gebruiksvriendelijk.

 • Webdesign Webdesign
 • Webdevelopment Webdevelopment

Dit zijn de voordelen van een WooCommerce webshop

We zouden deze webshop plug-in van WordPress niet aanbevelen als die niet kon uitpakken met enkele sterke troeven. Dit zijn de voornaamste:

 • Volledig op maat – Er is weinig dat je niet kan doen met WooCommerce. De plug-in kan je makkelijk uitbreiden en helemaal personaliseren. Er zijn bestaande thema’s, maar onze developers bouwen voor jou een volledige webshop op maat.
 • Erg gebruiksvriendelijk – WooCommerce is de webshop plug-in van WordPress en is al even gebruiksvriendelijk als het CMS zelf. Dat geldt voor de installatie, maar zeker ook voor de backend. Wil je dus content aan je webwinkel toevoegen dan kan je dat makkelijk zelf doen. Ook erg handig: het opvolgen van bestellingen gaat heel vlot.
 • Snel – De gemiddelde laadtijden zijn snel. Het onderliggend WordPress-systeem is dan ook heel licht. Bij Conversal zorgen we voor de passende webhosting waardoor de pagina’s van jouw WordPress webshop snel zullen laden. Dat draagt bij tot positieve ervaringen bij jouw klanten.
 • Vindbaar – Combineer je webwinkel met een blog of andere relevante content voor extra goede SEO-prestaties.

De ideale combinatie met WordPress

Een belangrijke troef van WooCommerce is dat het naadloos aansluit bij WordPress. De meeste van de plug-ins zijn compatibel. Bij Conversal programmeren we voornamelijk WordPress websites. We zorgen ervoor dat jouw WooCommerce webshop daar perfect in wordt geïntegreerd.

 

Dev Background

Jouw WooCommerce webshop bij Conversal

Bij ons kan je rekenen op:

 • Grafisch ontwerp – jouw webshop moet er natuurlijk pico bello uitzien. Daarom zorgen wij voor een professioneel grafisch ontwerp op maat van jouw bedrijf.
 • Custom development – Wij halen in WooCommerce het onderste uit de kan om voor jou een webshop op maat te ontwikkelen . Elke webshop is anders en wij vertalen jouw verhaal in een uniek ecommerce platform.
 • Een globale aanpak – Wij verzorgen alles dat je nodig hebt voor een professionele WordPress webshop: design en development van de site, onderhoud, content en advies. Ook nadat jouw webshop actief is kan je op ons beroep blijven doen.
 • Altijd in lijn met de laatste ontwikkelingen – Wij zorgen voor alle updates die je webshop nodig heeft om jou en je klanten tevreden te stellen.
 • Flexibele manier van werken – Wij luisteren naar jouw wensen en verwachtingen en passen de webshop daaraan aan.

SEO en jouw webshop

Een professionele webwinkel is één ding, maar potentiële klanten effectief bereiken is nog iets anders. Gelukkig staan zowel WooCommerce als Conversal bekend voor sterke SEO-prestaties.

 • WooCommerce is als WordPress plug-in uitermate geschikt voor zoekmachine optimalisatie.
 • Conversal zorgt voor zowel voor technische SEO als voor on page-SEO.
 • Ook de content is belangrijk als je wilt scoren in Google. Reken op ons voor SEO-copywriting van bijvoorbeeld jouw productomschrijvingen of blogberichten. Wij kunnen zorgen voor uitvoering en/of advies.
 • WooCommerce heeft snelle laadtijden en dat is één van voorwaarden voor een SEO-vriendelijk ecommerce platform.
 • De plug-in Yoast SEO zorgt voor advies, ook als je zelf content toevoegt.

WooCommerce, ook iets voor mij?

Niemand kent jouw (potentiële) klanten beter dan jijzelf. Vertel ons wie ze zijn en wat ze willen, dan vertalen wij dat in het design van je webshop. WooCommerce maakt zo’n design op maat mogelijk. Daarom draaien meer dan 30% van alle webshops erop, van start-ups tot gevestigde waarden. En jouw WordPress webshop kan de volgende zijn.

Idea Top Curve
Idea Bottom Curve

Wil jij ook online verkopen?

Vraag vrijblijvend ons voorstel voor jouw WooCommerce webshop.

Contacteer ons

Waarom kiezen voor een webshop?

Heb je al een fysieke winkel? Of heb je nog geen winkel, maar wil je wel producten verkopen? In beide gevallen is een professionele webwinkel een nuttige investering.

Icons

24/7
service

Potentiële klanten kunnen 24/7 aankopen bij je doen, ook als jij slaapt of vrijaf neemt.

Icons

ROI

Van een goede return on investment gesproken: jouw investering verdient zich snel terug.

Icons

Ken je
klanten

WooCommerce heeft verschillende tools om jouw potentiële klanten te analyseren.

Icons

Nuttige
aanvulling

Een webwinkel hoeft geen vervanging te zijn van een fysieke winkel, maar is vaak een nuttige aanvulling.

Icons

Groot
bereik

Omdat jouw aanbod online te vinden is, heb je een groot bereik. Jouw klantenbestand reikt potentieel tot over de landsgrenzen.

Icons

Flexibiliteit

Flexibiliteit is een uitgesproken troef van een webshop. Dat geldt zowel voor de klant als voor jou. Een actie aankondigen, producten toevoegen of verwijderen, een campagne opzetten: online doe je dat snel en eenvoudig.

Check de mogelijkheden van WooCommerce

Waarom kiezen wij vaak voor WooCommerce als we een WordPress webshop bouwen? Onder meer omdat er zo’n goede betalende én gratis plug-ins zijn. Wat dacht je van deze vier?

 1. Bied flexibel kortingen aan met Dynamic Pricing.
  • Je kan jouw klanten ook andere producten verkopen (cross selling) of hoeveelheidskortingen aanbieden: het zijn maar twee technieken die je verkoop laten opdrijven.
 2. Automatiseer je verzendproces met SendCloud.
  • Bestellingen verzenden gaat een stuk vlotter wanneer je automatisch verzendlabels genereert, koppelt met transporteurs en direct communiceert met je klant.
 3. Vereenvoudig het afrekenen met Direct Checkout.
  • Een plug-in die de check-out (het afrekenproces) van jouw webwinkel regelt, het lijkt misschien een overbodige luxe. Maar vergis je niet: heel veel bezoekers haken af tijdens dat proces en plaatsen nooit een bestelling. Hoe lager het aantal afhakers, hoe meer je verkoopt.
 4. Communiceer in andere talen met WooCommerce Multilingual.
  • Beslis je om ook over de taalgrens of in het buitenland te verkopen, dan moet je al je product- en categorieteksten vertalen. Dat is tijdrovend als je het zelf doet en duur als je een vertaler inschakelt. Maar je wil natuurlijk ook geen gebrekkige vertaling door een vertaalwebsite. Kies daarom voor deze handige plug-in.

En dan is er nog de Yoast SEO plug-in die je toelaat content op jouw website te schrijven waarmee je makkelijker vindbaar bent bij Google.

Top Left Curve
Home Curve

Bespreek jouw project

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul vrijblijvend het formulier in en we nemen snel contact op.

 • Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.