Vondelmolen

Vondelmolen is een familiebedrijf dat al reeds 150 jaar bestaat. Door de jaren heen zijn ze uitgegroeid tot de grootste peperkoekbakker van België en werden als enige erkend als Belgische streekproduct. Ze verwent haar klanten met heerlijke peperkoekproducten.

Kwaliteit is het allerbelangrijkste binnen Vondelmolen. Alles staat in teken van peperkoek. De peperkoek mag zijn smaak, geur,… niet verliezen.

De opdracht

Op moment van contact had Vondelmolen reeds een website, maar deze was verouderd en voldeed niet meer aan zowel de grafische als technische vereisten om te voldoen aan het hedendaags webdesign.

Wij ontwikkelden een WordPress website volledig op maat en volledig zelf aanpasbaar. Doorheen de website brachten wij het unieke verhaal van het bedrijf en haar producten naar voor.  Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat de bezoeker geïnspireerd wordt door middel van unieke recepten, knutselwerkjes en nieuwsberichten. Zo is de website niet alleen interessant voor dé echte lekkerbek, maar ook voor de creatieve kok.

In het design staat peperkoek centraal en wordt doorheen de website op verscheidene plaatsen verwerkt. Ook het speelse karakter voor de kids hebben we opgenomen in het design. Zo is er op de homepagina een schommel zichtbaar met daarin één van de producten in de kijker.

Op de website integreerden wij een productcatalogus met ingebouwde filter. Hier kan gefilterd worden op soort peperkoek, het verpakkingstype alsook het merk. Per product wordt steeds het gewicht vermeld alsook alle ingrediënten en bijhorende nutri-score. Als kers op de taart kan een passend recept voor het gekozen product niet ontbreken en vindt de bezoeker onderaan de productpagina.

Wat we deden

Wordpress website laten maken