fbpx

Vondelmolen

Vondelmolen is een familiebedrijf dat al reeds 150 jaar bestaat. Het bedrijf verwent haar klanten met heerlijke peperkoekproducten. Door de jaren heen zijn ze uitgegroeid tot de grootste peperkoekbakker van België en dragen trots het label van Belgisch streekproduct. Kwaliteit is het allerbelangrijkste goed voor de firma.

Vondelmolen nam contact op met Conversal met de vraag hun verouderde website onder handen te nemen. We gingen de uitdaging met plezier aan.

De uitdaging
  • Verouderd webdesign
Onze aanpak
  • Wordpress website
  • Filters
Resultaten
  • Waardevolle content
  • Groeiend bezoekersaantal
Desktop Vondelmolen website

De uitdaging

Op moment van contact had Vondelmolen reeds een bestaande website. Deze was echter verouderd, waardoor ze niet langer voldeed aan  de grafische en technische vereisten voor een hedendaags webdesign.

Mobiele en tablet Vondelmolen website

Onze aanpak

Wij ontwikkelden een WordPress website, volledig op maat en volledig zelf aanpasbaar. Doorheen de website brachten wij het unieke verhaal van het bedrijf en haar producten naar voor.  Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat de bezoeker geïnspireerd wordt door middel van unieke recepten, knutselwerkjes en nieuwsberichten. Zo is de website niet alleen interessant voor dé echte lekkerbek, maar ook voor de creatieve kok.

In het design staat peperkoek centraal en wordt doorheen de website op verscheidene plaatsen verwerkt. Ook het speelse karakter hebben we opgenomen in het design. Zo is er op de homepagina een schommel zichtbaar met daarin één van de producten in de kijker.

Op de website integreerden wij een productcatalogus met ingebouwde filter. Hier kan gefilterd worden op soort peperkoek, het verpakkingstype alsook het merk. Per product wordt steeds het gewicht vermeld alsook alle ingrediënten en bijhorende nutri-score. Als kers op de taart kan een passend recept voor het gekozen product niet ontbreken en vindt de bezoeker onderaan de productpagina.

Mobiele Vondelmolen website

Het resultaat

We maakten met succes een moderne website met een speels karakter. Passend bij de waarden van onze klant, want de kwaliteit primeert. Met zeer veel waardevolle content zoals recepten en Nutri-scores, zijn we terecht trots op een heerlijk resultaat!

533