Fitnessking

Fitnessking is de grootste speciaalzaak in de Benelux voor fitnessapparatuur. Nergens vind je meer merken onder één dak. Het ervaren team helpt je als klant graag bij het maken van de juiste keuze. Naast de professionele begeleiding kan je ook zelf de toestellen uittesten in de showroom.

De opdracht

Op moment van ontmoeten had Fitnessking een webshop die niet voldoende rendeert. De webshop zelf was sterk verouderd. Ook de marketingactiviteiten die destijds liepen bij een ander bureau bracht te weinig op.

We herdachten de grafische vormgeving en het concept. We programmeerden een website volledig op maat op basis van WordPress en WooCommerce. Alvorens de vernieuwing te starten onderwierpen onze marketingspecialisten de oude website aan een grondige analyse. Qua functionaliteiten bleef de website grotendeels hetzelfde, wel voegden wij een nieuwsblog en het klantenverhaal toe, om de bezoekerservaring te verbeteren.

Door de omvang van producten hebben wij verscheidene filters ingebouwd, waardoor de gebruiker doelgericht kan zoeken naar een product. Er kunnen onbeperkt producten worden toegevoegd. Alle producten hebben steeds een eigen detailpagina met extra informatie over het desbetreffende toestel.

Bezoekers kunnen veilig hun aankoop afronden door onze connectie met betrouwbare betaalpartners. We koppelden de webshop met Pay voor directe betaling en Santander voor aankopen op afbetaling.

Wat we deden

WordPress website laten maken fitness king