fbpx

Revolte

Revolte is geen standaard studentenraad. Ze staan voor  studentenparticipatie  en vertegenwoordigen de stem van alle HOGENT-studenten. Want elke student zijn mening telt. En elke student is een deel van Revolte.

 

De uitdaging
  • Toegankelijk
  • Eigen stijl
Onze aanpak
  • Integratie huisstijl
  • Landingspagina's
Resultaten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Online vindbaarheid
Mobiele website Revolte

De uitdaging

Revolte is relevant, transparant en toegankelijk. Toen ze kozen voor een nieuwe, flashy huisttijl klopten ze bij ons aan om deze op te nemen in een kersverse, gebruiksvriendelijke website.

Revolte desktop ontwerp

Onze aanpak

De nieuwe huisstijl is  erg uitgesproken, met veel iconen en kleuren. We zetten deze in de kijker door te kiezen voor speelse elementen en sterke kleuren. Die zorgen ervoor dat de website aanspreekt en levendig oogt, exact waar de mensen van Revolte naar op zoek waren.

Een tweede prioriteit was de toegankelijkheid van de website. We dienden alle relevante informatie toch overzichtelijk voor te stellen. We slaagden hierin door verschillende landingspagina’s te creëren. Zo is er een overzichtelijke weergave van het laatste nieuws en de integratie van de kalender van de studentenraad.

Revolte mobiel ontwerp

Het resultaat

Het resultaat? Een overzichtelijke en toegankelijke website, helemaal in lijn met de nieuwe huisstijl en filosofie van Revolte. Dankzij de nieuwe website werden  ze naast hun social media kanalen ook online vindbaar.

533