Jeugd Okapi Aalstar

Met de jeugd basketbalploegen van Crelan Okapi Aalstar, kunnen jonge basketters terecht voor het uitoefenen van hun basketbaltalenten. Okapi Aalstar biedt hen een opportuniteit aan gericht naar het professionele basketbalspelen. Okapi Aalstar zorgt ervoor dat kinderen en jongeren uit het Aalsterse kunnen genieten van een basketbalopleiding en kunnen proeven van wat de sport allemaal te bieden heeft.

De opdracht

Voor de website van de jeugdploeg van Okapi Aalstar hebben we in samenspraak met de klant gekozen voor een jeugdig design dat moet uitnodigen voor kinderen en jongeren om deze website te bezoeken en naar de jeugdploegen te kijken.

Daarom hebben we gekozen voor zachte kleuren die contrast maken. Ook was het belangrijk alle jeugdploegen in de kijker te zetten. Hiervoor maakten we voor elk team een afzonderlijke pagina met daarop informatie over de coach, teamleden, trainingsuren, klassement en wedstrijden.
Nog een aspect dat niet mag ontbreken is de nieuwspagina om alle evenementen van de ploegen te bekijken. Bijhorend werd ook een contactformulier op maat gemaakt.

Wat we deden

professionele website laten maken