fbpx

Happy Plays

Steffi is een ambitieuze dertiger en mama van hooggevoelige kleuter Lia. Na een dag vol prikkels had het meisje nood aan rust en verbinding met haar mama. En zo ontdekte Steffi sensorisch speelgoed: bij deze spelvorm staat het zintuiglijke aspect van het spelen centraal, waardoor Lia alle indrukken van de dag kon loslaten.

Steffi haalt enorm veel voldoening uit het bedenken van creatief speelgoed dat alle zintuigen prikkelt en creëerde zo haar eigen ‘happy place’ samen met Lia. Maar wat begon als een manier om haar dochter rust te bieden, groeide al snel uit tot een fulltime bedrijf: maak kennis met Happy Plays.

De uitdaging
  • Een digitaal platform creëren voor sensorisch speelgoed
Onze aanpak
  • De bouw van een gebruiksvriendelijke Shopify webshop
Het resultaat
  • Een overzichtelijke website dat het volledige aanbod in de kijker zet
De uitdaging Happyplays

De uitdaging

Met Happy Plays wil Steffi gezinnen met jonge kinderen inspireren op het gebied van sensorisch spel en spelend leren. En Steffi is een mama met een missie, want om deze gezinnen te bereiken kwam ze al snel op het idee om haar eigen webshop te lanceren en klopte ze daarvoor aan bij Conversal.

Onze aanpak Happyplays

Onze aanpak

Voor de bouw van de webshop van Happy Plays kozen we voor het e-commerce platform Shopify. De voornaamste reden hiervoor is het gebruiksgemak: dankzij het intuïtieve dashboard en de gebruiksvriendelijke interface kan Steffi haar eigen webshop beheren zonder veel technische kennis.

Het resultaat Happyplays

Het resultaat

We creëerden niet alleen een webshop met allerlei sensorisch speelgoed per categorie, maar zorgde ook voor een duidelijke menustructuur om het overige aanbod van Happy Plays in de kijker te zetten. Zo maakt Steffi bijvoorbeeld ook op maat gemaakte speelgoedboxes en biedt ze een speelgoedabonnement aan. Op de website kan je ook activiteitenbundels downloaden, je kindje inschrijven voor een fysieke sensorische speelsessie of ideeën opdoen via de blogberichten.

533