Left Floating Right Floating
Mobile Top Curve

WordPress Web Agency

Conversal is als sinds 2011 de specialist in het maken van een professionele WordPress websites op maat. Bij ons kan je terecht voor uniek webdesign en alle aspecten van online marketing waarmee we je site online laten scoren bij je klanten en bij Google.

Als WordPress Web Agency bieden wij je A tot Z dienstverlening aan voor je hele digitale project.

Conversal als WordPress web agency

Wie vandaag een performante professionele website wil bouwen en beheren kan niet om WordPress heen. Dit open source Content Management Systeem is de absolute nummer één in websitebeheer. Logisch dat we ons er bij Conversal al lang in gespecialiseerd hebben.

Voor een WordPress web agency als het onze heeft dit CMS belangrijke voordelen waar we je graag meer over vertellen.

Blockqout Section Background

We gingen met Conversal in zee voor de ontwikkeling van al onze websites (nationaal en internationaal). Dankzij Conversal krijgt onze organisatie de professionele en kwalitatieve uitstraling die recht doet aan onze werking. Conversal staat voor ons voor een betrouwbare en degelijke samenwerking! - Child-Help

De WordPress voordelen

Dat wij als WordPress web agency zo van deze software houden zal niemand verwonderen. We sommen de belangrijkste troeven even voor je op:

 • WordPress is een open source platform waar iedereen aan kan meebouwen. Dankzij de duizenden enthousiaste programmeurs wereldwijd biedt dit CMS vandaag meer dan 54.000 plug-ins die oneindig veel functies op je website kunnen integreren.
 • Een belangrijke plug-in is Yoast SEO waarmee je jouw site helemaal kan optimaliseren voor zoekmachines, maar je kan er eveneens de leesbaarheid van je site mee controleren.
 • WordPress is heel makkelijk te gebruiken. Je kan zelf eenvoudig aanpassingen doen aan de inhoud van je site.
 • Omdat het open source is kennen we de broncode van de software. Dat laat onze developers toe om voor jouw een site te bouwen die 100% op maat is.

Ook jouw webwinkel werkt met WordPress

Een populaire plug-in die we als WordPress web agency graag gebruiken is WooCommerce.

Dit is eveneens een WordPress plug-in, specifiek gebouwd voor het beheren van jouw webshop. Wil je daar meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Idea Top Curve
Idea Bottom Curve

Je zoekt een ervaren WordPress web agency voor jouw website?

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend voorstel.

Contacteer ons

Uniek webdesign op maat

Vandaag is je website je visitekaartje. Veel potentiële klanten komen voor het eerst met je in contact via je site. Je doet er dus goed aan om te zorgen voor een professionele website die helemaal past bij jouw bedrijf of organisatie.

Omdat onze developers de broncode van WordPress kennen hoeven ze zich niet te houden aan de standaard templates in de software. Dat is goed nieuws voor jou want zo kunnen we een unieke site voor je bouwen.

Als gespecialiseerd agency zorgen wij voor een website waarmee jij digitaal scoort! Dat is onze passie, maar ook onze garantie aan jou.

Dev Background
 • Wordpress maatwerk website - TNS kroket
 • Wordpress maatwerk website A Point Events
 • Wordpress Maatwerk Café De Paris

Updates en onderhoud

Als ervaren WordPress web agency bouwen we niet alleen jouw website, we zorgen er ook voor dat die nadien goed blijft functioneren. En daarvoor kan je bij ons rekenen op services die jouw site up to date houden:

 • We installeren alle veiligheidsupdates binnen jouw WordPress CMS
 • Dagelijkse maken we backups die we indien nodig gratis terugzetten
 • We zorgen voor een aparte mailserver voor alle transactionele mails die jouw website verstuurt
 • Tot 6 maanden na de oplevering van je site doen we gratis bugfixing
 • We voorzien specifieke WordPress caching & compressie voor de beste laadsnelheden
 • Je site wordt beveiligd tegen hackers, SPAM en malware
 • We monitoren 24/7 automatische de beschikbaarheid (uptime) van jouw website

Onze support

Als klant van ons WordPress web agency kan je natuurlijk steeds gratis een beroep doen op onze helpdesk. Onze professionele experts helpen je graag iedere werkdag van 8u30 tot 17u00.

Een website die even offline gaat kan behoorlijke gevolgen hebben voor jouw business. Denk maar aan een webshop. Is die niet online kan kunnen je klanten ook niets bestellen. Dankzij onze helpdesk service ben je verzekerd van een snel, accuraat en persoonlijk antwoord op al je vragen en een onmiddellijke oplossing voor mogelijke problemen.

Onze helpdesk is steeds te bereiken via 053 222 333 en support@conversal.be

Top Left Curve
Home Curve

Bespreek jouw project

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul vrijblijvend het formulier in en we nemen snel contact op.

 • Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.