fbpx

WordPress web agency

Conversal is als sinds 2011 de specialist in het maken van professionele WordPress websites op maat. Bij ons kan je terecht voor uniek webdesign en alle aspecten van online marketing waarmee we je site online laten scoren bij je klanten en bij Google.

Als WordPress Web Agency bieden wij je A tot Z dienstverlening aan voor je hele digitale project.

Conversal als WordPress web agency

Wie vandaag een performante professionele website wil bouwen en beheren kan niet om WordPress heen. Dit open source Content Management Systeem is de absolute nummer één in websitebeheer. Logisch dat we ons er bij Conversal al lang in gespecialiseerd hebben.

Voor een WordPress web agency als het onze heeft dit CMS belangrijke voordelen waar we je graag meer over vertellen.

WordPress web agency

De WordPress voordelen

Dat wij als WordPress web agency zo van deze software houden zal niemand verwonderen. We sommen de belangrijkste troeven even voor je op:

 • WordPress is een open source platform waar iedereen aan kan meebouwen. Dankzij de duizenden enthousiaste programmeurs wereldwijd biedt dit CMS vandaag meer dan 54.000 plug-ins die oneindig veel functies op je website kunnen integreren.
 • Een belangrijke plug-in is Yoast SEO waarmee je jouw site helemaal kan optimaliseren voor zoekmachines.
 • WordPress is heel makkelijk te gebruiken. Je kan zelf eenvoudig aanpassingen doen aan de inhoud van jouw site.
 • We bouwen jouw website 100% op maat.

Ook jouw webwinkel werkt met WordPress

Een populaire plug-in die we als WordPress web agency graag gebruiken is WooCommerce.

Dit is eveneens een WordPress plug-in, specifiek gebouwd voor het beheren van jouw webshop. Wil je daar meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Uniek webdesign op maat

Vandaag is je website je visitekaartje. Veel potentiële klanten komen voor het eerst met je in contact via je site. Je doet er dus goed aan om te zorgen voor een professionele website die helemaal past bij jouw bedrijf of organisatie.

Omdat onze developers de broncode van WordPress kennen hoeven ze zich niet te houden aan de standaard templates in de software. Dat is goed nieuws voor jou want zo kunnen we een unieke maatwerk website voor je bouwen.

Als gespecialiseerd agency zorgen wij voor een website waarmee jij digitaal scoort! Dat is onze passie, maar ook onze garantie aan jou.

Ik kies voor een uniek webdesign op maat

Updates en onderhoud

Als ervaren WordPress web agency bouwen we niet alleen jouw website, we zorgen er ook voor dat die nadien goed blijft functioneren. En daarvoor kan je bij ons rekenen op services die jouw site up to date houden:

 • We installeren alle veiligheidsupdates binnen jouw WordPress CMS
 • Dagelijkse maken we backups die we indien nodig gratis terugzetten
 • We zorgen voor een aparte mailserver voor alle transactionele mails die jouw website verstuurt
 • Tot 6 maanden na de oplevering van je site doen we gratis bugfixing
 • We voorzien specifieke WordPress caching & compressie voor de beste laadsnelheden
 • Je site wordt beveiligd tegen hackers, SPAM en malware
 • We monitoren 24/7 automatische de beschikbaarheid (uptime) van jouw website

Onze support

Als klant van ons WordPress web agency kan je natuurlijk steeds gratis een beroep doen op onze helpdesk. Onze professionele experts helpen je graag iedere werkdag van 8u30 tot 17u00.

Een website die even offline gaat kan behoorlijke gevolgen hebben voor jouw business. Denk maar aan een webshop. Is die niet online kan kunnen je klanten ook niets bestellen. Dankzij onze helpdesk service ben je verzekerd van een snel, accuraat en persoonlijk antwoord op al je vragen en een onmiddellijke oplossing voor mogelijke problemen.

Onze helpdesk is steeds te bereiken via 053 222 333 en support.conversal.be

533