fbpx

Welke marketing tools gebruiken we?

Conversal groeit iedere dag als digital marketing agency. Naast webdesign leveren we ook steeds vaker strategisch advies en bouwen we een marketing plan op maat van jouw onderneming. Om voor elke promocampagne de beste uitkomst te verkrijgen, doen we beroep op een reeks van professionele marketing tools.

Met welke marketing software kan ik aan de slag?

Hieronder doen we enkele programma’s waarmee we aan de slag gaan uit de doeken. Zo hoef jij als klant niet op zoek te gaan naar de beste marketing tools voor ieder aspect van jouw communicatie-waaier.

Samen gaan we voor het best mogelijke resultaat. Lukraak licenties aanschaffen bij eender welke digitale marketing tool kan een stevige duit kosten. Conversal helpt je als veelzijdig agency dus graag op weg om mee te genieten van onze knowhow en expertise. We gaan voor een tevreden klant én portemonnee!

Marketing tools voor social media-management

Canva: social media tool voor het maken van grafische designs
Canva

Dankzij het laagdrempelige Canva ga je snel aan de slag met grafische designs zonder zelf over enige ervaring te beschikken. Kies uit tal van gratis sjablonen en bepaal zelf voor welk platform dit zal dienen. Van social media-posts en presentaties, visitekaartjes en brochures: dankzij Canva hoef je niet langer te worstelen met gecompliceerde ontwerpsoftware.

Jaarabonnement per account (Pro)
€143

Social Pilot: social media tool voor het delen van berichten
SocialPilot

Wie graag z’n social media overzichtelijk beheert, kan bij SocialPilot terecht. Deze digitale marketing tool laat je in bulk berichten monitoren, opzetten, inplannen en versturen op verschillende platformen. Met LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram, Tiktok, Tumblr, … zijn alle gekende kanalen aanwezig. Je kan gifjes toevoegen en posts als draft opslaan om later verder te bewerken.

Jaarabonnement per account (Professional)
€360

ChatGPT logo
ChatGPT

ChatGPT kan je social media strategie ondersteunen door content te genereren, vragen te beantwoorden, posts te plannen en trends te analyseren. Met zijn taalverwerkingscapaciteiten biedt het waardevolle inzichten en verhoogt het de efficiëntie van je social media beheer.

Jaarabonnement per account (Plus)
€220

Rapportage-software voor jouw marketing

Semrush: complete marketing tool voor analyseren en opvolgen van SEO en SEA werkzaamheden
Semrush

Semrush geldt als een complete online marketing tool voor SEO en SEA, ofwel alle marketing-toepassingen die te maken hebben met de Search Engine van Google. De software analyseert jouw domein om zo je plaatsje op de ladder van zoekresultaten in zoekmachines te verbeteren. Via parameters als vindbaarheid, zoekwoorden en concurrentie maken ze de analyse.

Jaarabonnement per account (Pro)
€1.188

Swydo: marketing tool voor het rapporteren van marketing resultaten
Swydo

Swydo is een vlot rapportage-platform dat je online marketing tools in kaart kan brengen via handige dashboards. De technologie koppelt al jouw relevante kanalen en bundelt ze in zowel een overzichtelijke PDF of als online rapport, hetgeen je klant of jouw team prefereert. Je kan doelen of KPI’s stellen of checklists aanleggen, zonder al te moeilijke Excel-sheets.

Jaarabonnement per account (Professional)
€900

Looker Studio logo
Looker Studio

Looker Studio, voorheen Google Data Studio, is een platform voor gegevensvisualisatie waarmee je interactieve dashboards kan maken en delen. Het integreert naadloos met verschillende gegevensbronnen, waardoor het eenvoudig is om gegevens te analyseren en inzichten te delen met teamleden of klanten.

Jaarabonnement per account (Individual)
gratis

Website laten overzetten naar WordPress
Figma

Figma is een vectorafbeeldingseditor en prototyping-tool die online via het web toegankelijk is. Er zijn enkele straffe online fucties die mogelijk worden gemaakt voor desktoptoepassingen. Met de bijbehorende Figma Mirror-apps voor Android en iOS kunnen Figma-prototypen op mobiele apparaten worden bekeken.

Jaarabonnement per account (Professional)
€180

Adobe Logo
Adobe

Het Adobe softwarepakket omvat een reeks krachtige tools voor creatieve expressie en productiviteit, waaronder Photoshop, Illustrator en InDesign. Het stelt je in staat om afbeeldingen te bewerken, illustraties te maken en drukwerk op te maken op een intuïtieve en professionele manier.

Jaarabonnement per account (Professional)
€930

Welke marketing tools heb ik nodig?

Betaalbaar meegenieten van onze tools

Jouw bloeiende zaak heeft alle belang bij een vlotte marketing flow. Alles start daarbij met kwalitatieve software. Het lijstje hierboven dient om jouw klantendata te verzamelen, te optimaliseren en correct te rapporteren. Elk op zijn unieke manier dragen ze bij aan de groei van jullie marketingcampagne. We zijn hierin graag volledig transparant en willen jou als klant graag de beste digitale marketing tools gunnen die momenteel op de markt beschikbaar zijn.

Marketing SoftwareKostprijs per account voor klant
Canva€143/jaar
Social Pilot€360/jaar
ChatGPT€220/jaar
Semrush€1.188/jaar
Swydo€900/jaar
Looker Studiogratis
Figma€180/jaar
Adobe€930/jaar
Totaal€***/jaar

Een uitgebreid communicatieplan heeft de juiste marketing tools nodig. Maar zoals je hierboven ziet, kan het budget snel de pan uitswingen wanneer je een professioneel account registreert bij de meest essentiële tools. Conversal kan hierin een oplossing bieden. We gaan samen op zoek naar de juiste marketing mix en bieden gebruik van al deze tools aan tegen €245 per jaar (steeds in januari gefactureerd).

Interesse in onze online marketingmix?

Wil jij ons fantastisch marketing portfolio aanvullen? We bespreken graag jouw traject richting online groei. Onze experten helpen je graag op weg naar resultaat!

533