fbpx
👋

Conversal en SAVA bundelen hun krachten. Klik hier voor meer informatie.

×

Marketing Scan

Een gratis Marketing Scan omvat een overzicht van je huidige (on)gebruikte digitale kanalen en campagnes. Onze experts analyseren je online inspanningen en brengen de mogelijke optimalisaties in kaart. Deze analyse is volledig op maat en combineert de inzichten van een ervaren team met gespecialiseerde software.

Waarom een Marketing Scan van Conversal? Je krijgt van ons een uitgeschreven analyse op maat. 

❌ Standaard adviezen met enkel oppervlakkige aanbevelingen.
✔️ Vrijblijvend en gespecialiseerd advies met enkele duidelijke actiepunten waarmee je meteen aan de slag kan.

Je ontvangt je op maat gemaakte analyse ter waarde van €249 binnen 7 dagen in je mailbox, volledig vrijblijvend en helemaal gratis.

Ontvang je gratis
Marketing Scan

Bezorg ons je gegevens en wij gaan meteen aan de slag!

Marketing Scan form

  • Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Technische SEO optimalisatie
Website

We nemen de prestaties van je website onder de loep en beoordelen parameters zoals beveiliging, laadsnelheid en gebruiksvriendelijkheid.

Flexibel
SEO (audit) & SEA

Komen bezoekers – je (potentiële) klanten – vlot op jouw website terecht? We onderzoeken je online vindbaarheid en brengen je grootste concurrenten in kaart, zowel op gebied van SEO als SEA.

Social Media Marketing
Social Media en Advertising

We analyseren jouw aanwezigheid en activiteit op sociale media, bekijken welke kanalen (onder)benut worden en laten ons licht schijnen op je advertenties.

Advies op maat

Als resultaat mag je van ons een hapklare analyse verwachten met hands-on adviezen waarmee je zelf meteen aan de slag kunt.

Strategie
Webdesign
Marketing
Support
Strategie Conversal

Strategie

Je hebt een idee maar nog geen plan?

Samen bepalen we de beste aanpak voor jouw digitale groei. Je kan op ons rekenen als partner voor advies op maat, zowel op technisch vlak (seo audit) als op gebied van strategie en marketing.

Bovendien zijn we erkend door de KMO Portefeuille en kan je tot 30% van je investering recupereren.

Webdesign Conversal

Webdesign

De eerste indruk telt!

En dat mag je zeer letterlijk nemen. Je hebt welgeteld 3 tot 5 seconden om jouw bezoeker en Google te overtuigen van de kwaliteit van jouw website.

Wij ontwerpen en ontwikkelen je site volgens de meest hedendaagse normen en vereisten. Dankzij straf en uniek webdesign maak je het verschil tegenover jouw concurrenten!

Online Marketing Conversal

Marketing

Onze campagnes geven jouw onderneming zuurstof!

De mogelijkheden van online marketing zijn eindeloos, maar het doel is eenduidig: resultaten halen op maat van jouw onderneming.

Wij zorgen voor unieke content, adverteren gericht en zetten unieke campagnes op zodat we de afgesproken doelstellingen behalen.

Support Conversal

Support

Support en monitoring, 24/7.

Ook na de oplevering van jouw project blijven we steeds bereikbaar voor al jouw vragen. Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00, ook via WhatsApp.

En daar stopt het niet: wij volgen proactief al onze websites op. Is er een probleem, dan ondernemen we zo snel mogelijk actie, zelfs op een avond of in het weekend.

Klant aan het woord

Bestellen koi op website

We hebben al enkele succesvolle campagnes achter de rug. Zowel het aantal verkopen via de winkel als via de webshop groeien, en dat is uiteindelijk nog altijd het doel van onze online inspanningen. 

Bart Unikoi
+200%
meer bezoekers
2,5x
meer omzet
Maxime, Digital Strategist
Maxime
Digital Strategist

“Als Digital Strategist hou ik ervan om online marketing campagnes vorm te geven en te analyseren.”

Kunnen we ook jouw digitaal verhaal schrijven?

533