Gratis Advertentiebudget Google Ads Removebg PreviewUPDATE: Het gratis advertentiebudget is er! Google is bezig met op de relevante accounts advertentietegoed te storten. Wat dit jaar kan worden gebruikt voor toekomstige advertenties. Na 31 december 2020 vervalt dit advertentietegoed en wordt een eventueel ongebruikt deel van het bedrag uit het account verwijderd. Heel wat van onze marketingklanten hebben van dit tegoed kunnen genieten.

 

Dat vooral kleine en middelgrote ondernemingen momenteel in moeilijkheden geraken, is ondertussen alom geweten. Internetgigant Google wil kleine en middelgrote bedrijven helpen om heelhuids doorheen deze crisis te komen door hen gratis advertentiekrediet aan te bieden.

Voor deze actie maakt Google maar liefst 340 miljoen Amerikaanse dollars vrij! Op die manier verkleinen ze de kost voor ondernemers en bieden ze hen meer zichtbaarheid.

Er zijn wel enkele voorwaarden verbonden aan dit cadeautje!

Advertentietegoed

Bestaande Google Ads accounts

Het gratis advertentiekrediet is beschikbaar voor kleine en middelgrote bedrijven die reeds een actief Google Ads account hebben en wensen online te adverteren in Google.
De voorwaarde is dat jouw account al actief was in januari 2019.

Schakel gespecialiseerde hulp in

Doe beroep op een professional om jouw advertentiekrediet optimaal te benutten! Wij zorgen voor succesvolle campagnes!

Hoe maak je aanspraak op het advertentiekrediet?

Google stuurt je een notificatie wanneer het krediet aan je account wordt toegevoegd.

Het advertentiekrediet zal in de loop van de komende maanden verschijnen in je Google Ads account. Het krediet verloopt op 31 december 2020, dus je gebruikt het best zo snel mogelijk.

Ben je een marketing klant bij Conversal? Dan houden wij jouw account mee in de gaten!

Jouw digitale marktpositie verbeteren?

Wil je ook jouw marktpositie verbeteren en actie ondernemen? Test nu hoe goed jouw website al scoort. We bezorgen je in enkele minuten een rapport met specifieke actiepunten. Doe nu te test.

Jouw digitale marktpositie verbeteren?

Wil je ook jouw marktpositie verbeteren en actie ondernemen? Test nu hoe goed jouw website al scoort. We bezorgen je in enkele minuten een rapport met specifieke actiepunten. Doe nu te test.

Beschikbare kanalen voor je advertentiekrediet

Is het advertentiekrediet aangekomen in je Google Ads account? Dan kun je het meteen spenderen door advertenties op te zetten. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om gespecialiseerde hulp in te schakelen om je krediet zo optimaal mogelijk te benutten.

Neem een expert onder de arm om een slimme en efficiënte advertentiecampagne op te zetten in Google Ads.

Je kunt het krediet gebruiken voor alle beschikbare kanalen die je anders ook kunt gebruiken.

Zo kan je een advertentie opzetten voor Google Search, Google Display, YouTube of de andere kanalen die je gewoonlijk gebruikt binnen Google Ads.

Gratis Shopping resultaten

Ondertussen onderzoekt Google ook de mogelijkheid om gratis Shopping resultaten te tonen in Google Shopping. Adverteren in Shopping doe je via je Google Ads account, maar op dit moment betalen veel webshops dus geen advertentie krediet om hun producten hier te tonen.

Deze actie loopt momenteel in de Verenigde Staten, maar we zien deze tendens graag overwaaien naar Europa!

Hulp nodig bij het opzetten van advertenties in Google?

Wil je jouw advertentiekrediet optimaal spenderen om er zo veel mogelijk rendement uit te halen? Doe dan beroep op een online marketing expert. Bij Conversal hebben we ervaring met Google Ads en we helpen je dan ook graag verder. Neem vandaag nog contact op met ons om snel resultaten te boeken!