fbpx

Website laten maken Affligem

Je zoekt een professional in het maken van een website? Je wil jouw nieuwe website laten maken in Affligem of omgeving?
Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom een website laten maken?

Website laten maken in Affligem

Er zijn een hoop redenen waarom je als ondernemer of organisatie een website kan gebruiken. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een professionele website verhoogt de credibiliteit van jouw onderneming
  • Informatie is 24/7 beschikbaar voor geïnteresseerde surfers
  • Je versterkt het bereik van je bedrijf aanzienlijk (zeker via online kanalen)
  • Je kan jezelf op een heel toegankelijke manier presenteren

De meest gemaakte fouten op websites

We zijn een webdesign bureau, we streven bij het maken van onze websites naar perfectie. Het is onvermijdbaar dat we op bestaande websites botsen en deze onder de loep nemen om onze mening te uiten. Niet elke fout heeft dezelfde impact, maar toch analyseer je best tijdig als je online wil doorgroeien.

Projecten op maat
Verouderd design

Een design gaat niet eeuwig mee, maar kan doorheen de jaren wel verouderen. Kleur en donker zijn helemaal uit de mode. Clean en strak met veel witruimte, grote titels en liefst iets minder tekst is de juiste keuze.

Website laten maken met Wordpress
Trage website

Zorg dat je geen klanten misloopt met een slome website! Hoe dan? Niemand heeft zin om te wachten tot een trage website is geladen, om vervolgens ook nog een contactformulier in te moeten vullen…

Weinig bezoekers
Weinig bezoekers

Je website is er, dat mag als een lopend vuurtje rondgaan. Helaas blijkt er na een maand geen, weinig of zowaar een dalende trend aan bezoekers te noteren. Maar wat is de reden?

Scoren In Google
Niet zichtbaar in Google

Geef gerust zelf toe: niemand klikt verder door dan eerste pagina aan zoekresultaten. Hoe hoger je in Google staat, hoe meer bezoekers er dus naar je website komen. Zorg er dan ook voor dat je belangrijkste zoektermen hun werk doen!

Jouw website laten testen bij Conversal

Hoe presteert jouw website vandaag? Gebruik onze gratis tool en ontvang vrijblijvend een eerste analyserapport van jouw website. Op die manier kan je zelf aan de slag om een betere SEO-strategie te hanteren met focus op resultaat. We gaan voor jou aan de slag en analyseren:

Website laten maken in Affligem?

Op zoek naar een betrouwbaar agency in regio Affligem? Eén adres: Conversal.

Conversal als webdesign bureau

Conversal draait op passie voor websites. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook ons team groeit mee. Dit doen we niet zonder garant te blijven staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

Met meer dan 500 tevreden klanten. Met groot succes. Met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging komen we graag tegemoet aan jouw noden. Dat mag je gerust als onze belofte noteren.

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Projecten op maat
Maatwerk

Om een degelijke website te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres, wij ontwerpen namelijk al onze projecten steeds volledig op maat.

Scoren In Google
Scoren in Google

Je website voldoet maar beter aan cruciale SEO-vereisten om online te scoren. Conversal is sinds 2016 officieel Google Partner en weet dus als geen ander hoe dat moet.

Service na verkoop
Service na verkoop

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website, ook via WhatsApp!

Website laten maken in WordPress

Enkel met een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem) ben je zeker van een mooie, gebruiksvriendelijke website waarmee je resultaten haalt. Bij Conversal ben je zeker van een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt een WordPress website nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

Geen ingewikkelde code bij WordPress, wel een extreem gebruiksvriendelijk systeem om websites te ontwikkelen en te beheren. Een groot voordeel voor ontwikkelaars, klanten en beheerders.

Duurzaam
Duurzaam

WordPress is open-source is, waardoor duizenden vrijwilligers overal ter wereld voortdurend meehelpen aan de ontwikkeling.

Flexibel
Flexibel

Met WordPress teken je voor uitgebreide functionaliteiten achter de schermen van je website. Als dat pakket niet volstaat, kan je uiteraard verder uitbreiden met plugins.

SEO virendelijk
SEO vriendelijk

Bij WordPress kan je rekenen op een zoekmachinevriendelijke structuur en interface. Die software helpt je om goed te scoren in zoekmachines zoals Google.

Hoeveel kost een website?

De kostprijs van een website kan je gemiddeld tussen 500 en 5.000 euro verwachten, al kan dit nog oplopen. Het verschil zit in de grootorde van het ontwerp en webdesign op maat, de webhosting en de extra funtionaliteiten zoals een webshop implementeren, API koppelingen, social media integraties, video en blog.

 

Grootte
Grootte

Voor de look & feel van je website kan je kiezen tussen een bestaand sjabloon en een op maat gemaakt ontwerp. Een sjabloon is financieel voordelig, op maat staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Gebruiksvriendelijk
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in alle soorten en maten. Dat maakt het soms wat moeilijker om de kostprijs van een integratie in te schatten, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Content
Content

Je website moet ingevuld worden met tekst en visuals. Liefst van al is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Online marketing
Online marketing

Verkeer naar je website kan je stimuleren met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO-optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Hoger scoren in Google? Deze factoren zijn belangrijk

Hoger scoren in Google

Simpelweg een nieuwe website zorgt niet zomaar voor een hogere positie Google. Al zeker geen #1-plaats. Het is namelijk niet eenvoudig om meteen hoger in Google te staan.

Wanneer we een website ontwerpen en die technisch ontwikkelen, houden we altijd rekening met een aantal technische SEO-vereisten die instaan voor de zoekmachine optimalisatie van jouw website.

Belangrijke technische SEO factoren:

  • SSL certificaat
  • URL-structuur
  • Paginasnelheid
  • Mobielvriendelijk (responsive)

Onze klanten getuigen

Je leert Conversal het beste kennen via de reacties van onze klanten. Zij hebben een uitgesproken mening!

Enkele mooie websites uit ons portfolio

Elke website die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden websites voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webdesign op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Een website laten maken in Affligem?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veel gestelde vragen over een website laten maken

Bedrijven zitten met een pak vragen rond de ontwikkeling van websites. Bij ons kan je terecht voor een uitgebreid antwoord. Nadien bundelen we al deze info in onze FAQ. Blijft je vraag onbeantwoord? Contacteer ons gerust.

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

Aalst – Aalter – Deinze – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Haaltert – Herzele – Lebbeke – Liedekerke – Lokeren – Merelbeke – Ninove – Oudenaarde – Ronse – Sint-Niklaas – Wetteren – Zottegem

Vlaams-Brabant

Affligem – Asse – Halle – Leuven – Londerzeel – Merchtem – Ternat – Vilvoorde – Opwijk

West-Vlaanderen

Kortrijk – Waregem

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis website

Affligem

533