fbpx

Analyseer mijn website

Uitgebreide website audit

In deze gratis uitgebreide website audit analyseren wij jouw website op enkele cruciale punten die belangrijk zijn voor zowel de gebruiker als de zoekmachines:

  • Gebruikservaring (UX)
  • Conversie optimalisatie (CRO)
  • Online zichtbaarheid (SEO)
  • Prestaties en veiligheid
  • Techniek van de website
  • Toegankelijk voor iedereen
  • SEO-vriendelijke content
  • Juridische aspecten (GDPR)

Wat mag je verwachten?

We bundelen alles in een gratis website audit van zo’n 30 à 40 pagina’s.

Gebruikservaring

Het optimaliseren van de gebruikerservaring (UX) en het ontwerp van jouw website is een strategisch proces. In dit proces optimaliseren we de visuele elementen, functionele eigenschappen en toegankelijkheid van jouw website, om ervoor te zorgen dat de website gebruikersvriendelijk en intuïtief te gebruiken is, op alle apparaten.

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie (CRO) is het systematische proces van het verhogen van het percentage websitebezoekers die overgaan tot een gewenste actie, zoals bijvoorbeeld het invullen van een formulier, een aankoop, of iets anders.

Online zichtbaarheid

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) geeft je een voorsprong op je concurrentie, doordat je meer (potentiële) klanten rechtstreeks naar jouw website leidt via zoekopdrachten op zoekmachines als Google.

Prestaties en veiligheid

Het beveiligen van jouw website wekt vertrouwen. Langzaam ladende pagina’s zijn rampzalig! Maak je pagina’s sneller. De laadsnelheid van je pagina’s verhogen verbetert de gebruikerservaring van je bezoekers en verhoogt je conversieresultaten.

Techniek van de website

WordPress is een krachtig en rijk platform. Als het niet goed is geconfigureerd en regelmatig wordt bijgewerkt, breng je de veiligheid, prestaties, stabiliteit en functionaliteit van jouw website in gevaar.

Toegankelijkheid voor iedereen

Met toegankelijkheid bedoelt men dat je ervoor moet zorgen dat jouw website zo is ontworpen en ontwikkeld dat mensen met een handicap jouw website kunnen bekijken, begrijpen, navigeren en functies van de website kunnen gebruiken.

SEO-vriendelijke content

Om de bovenhand te krijgen in een drukke markt, moet je ervoor zorgen dat je inhoud en teksten goed geschreven en goed leesbaar zijn. Zorg ervoor dat ze SEO-vriendelijk zijn en dat de tekst gericht is tot je doelpubliek.

Juridische aspecten

Bescherm jouw bedrijf door ervoor te zorgen dat jouw website voldoet aan de nationale en internationale wetten, regels en voorschriften.

533