Left Floating Right Floating
Mobile Top Curve

WordPress onderhoud voor jouw website

Een website met een uniek webdesign is onontbeerlijk voor online succes. Daarmee maak je indruk bij je klanten en bij Google. Bij Conversal werken we graag met WordPress als content management systeem om onze sites op te bouwen. Wie vandaag een professionele site wil kan gewoonweg niet om dit CMS heen.

Maar een website moet natuurlijk correct blijven functioneren wanneer hij online is. En daarom kan je bij ons terecht voor het onderhoud van je site.

WordPress onderhoud is omwille van het gebruiksvriendelijke systeem relatief makkelijk. Maar voor de support van je volledige site heb je wel een specialist nodig. En dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

 • Webdevelopment Webdevelopment

WordPress onderhoud als aanvulling op de hosting

Natuurlijk is hosting de basis voor een functionerende website. Zonder hosting zou je site simpelweg niet online zijn.

Maar om de goede werking van jouw site te garanderen monitoren we voortdurend de verschillende aspecten binnen je website. We optimaliseren pro-actief de issues die verbeterd kunnen worden (bv. bugfixes, optimalisaties op vlak van snelheid of
veiligheid, inhoudswijzigingen, … ) en we rapporteren maandelijks aan jou zodat je op de hoogte blijft van de prestaties van je site. Daarnaast kunnen we onder meer backups maken, malware verwijderen en nog veel meer.

Voor het onderhoud van je WordPress site hebben we verschillende Care Plans voor jou. Welk plan het best bij je past hangt natuurlijk af van wat jij van je site verwacht.

Blockqout Section Background

We gingen met Conversal in zee voor de ontwikkeling van al onze websites (nationaal en internationaal). Dankzij Conversal krijgt onze organisatie de professionele en kwalitatieve uitstraling die recht doet aan onze werking. Conversal staat voor ons voor een betrouwbare en degelijke samenwerking!

- Child-Help

Een care plan bij Conversal

Onze klanten slapen op beide oren, met een care plan voor het WordPress onderhoud van hun site hoeven ze zich geen zorgen te maken over de goede werking van hun website.

Want naast het klassieke onderhoud dat bij de hosting van je site hoort gaan de WordPress care plans bij Conversal nog een stuk verder. En naast de monitoring, optimalisatie en rapportering komen daar nog nog een aantal extra diensten bij.

WordPress onderhoud monitoring

Beter voorkomen dan genezen, dat geldt meer dan wat dan ook voor websites. Daarom houden we voor je WordPress onderhoud alles nauwgezet in de gaten.

 • Uptime monitor: we volgen van dichtbij de beschikbaarheid van jouw website op. Aan een offline website heb je niets.
 • Blacklist monitor: omdat we er zeker van willen zijn dat het IP van jouw website gevrijwaard blijft van blacklisting.
 • Performance monitor: we analyseren periodiek de prestaties van je site en grijpen in waar nodig.
 • Mail monitor: alle uitgaande mails van jouw website volgen we op en we grijpen in bij mogelijke “bounces”.
 • Link monitor: zo vermijden we defecte “links” op je pagina’s.
 • Security monitor: wordt jouw website als veilig beschouwd bij meer dan 10 erkende instanties zoals Google, Norton, Sucuri, Spamhaus, Yandex, … ? We checken de site bovendien voortdurend op eventuele risico’s.
 • Google My Business monitor: we volgen de in Google zichtbare reviews van jouw bedrijf op en verwittigen je bij negatieve scores.
 • Google Search Console monitor: ook binnen de Google Search Console volgen we je site uiteraard op. Als het nodig is lossen we problemen proactief op.
Idea Top Curve
Idea Bottom Curve

Wens je een sterk care plan voor je WordPress website?

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend voorstel.

Contacteer ons

Optimalisaties bij je onderhoud

Wanneer we problemen zien grijpen we in. Dat garanderen we jou als WordPress care plan klant. Zo voeren we pro-actief volgende optimalisaties voor je uit:

 • Bugfixes van niet-werkende onderdelen op je site
 • Corrigeren van dode en foutieve interne en externe links
 • Tegengaan van errors in de Google Search Console
 • Verbeteren van de snelheid van de verschillende pagina’s
 • Optimaliseren van mogelijke SPAM comments & WordPress revisies
 • Onderhoud van de database

Onze periodieke rapportering aan jou

Wij garanderen je een periodieke rapportage over je WordPress onderhoud. Daarin maken we de analyse van de data over de afgelopen maand.

In onze uitgebreide analyse vind je meer informatie over de backups die we uitvoerden, de prestatieverbeteringen en performantie, de issues van veiligheid en de stand van zaken over defecte links. Natuurlijk vertellen we je ook graag meer over de Google rankings van je site want een goede score is belangrijk voor je online zichtbaarheid.

Onze extra diensten

We zeiden het al eerder: naast het periodieke WordPress onderhoud bieden we je nog deze extra diensten aan:

 • Malware removal: natuurlijk wil je geen malware op je site, maar als het toch gebeurt dan lossen we dit gratis voor je op.
 • Extra backups: we verhogen het backup interval (standaard doen we dat elke nacht) en slaan die op een extra
  offsite locatie op, los van de server waarop je website reeds gehost is. Loopt er iets mis op een server dan heb jij alle data nog.
 • Gratis aanpassingen aan jouw website: je kan voor een vooraf bepaalde periode maandelijks een beroep op ons doen voor technische, inhoudelijke of grafische aanpassingen aan je site.
Top Left Curve
Home Curve

Bespreek jouw project

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul vrijblijvend het formulier in en we nemen snel contact op.

 • Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.