fbpx

Laravel development

LaravelLaravel is een open source framework waar wereldwijd een netwerk van meer dan 30 000 developers continue aan bouwt. Hoewel de naam je misschien niet zo veel zegt is het wel het meest gebruikte framework voor complexere en performante sites en applicaties. Zonder het te weten heb je dus zeker al wel een ervaring met het platform.

Wij hebben veel ervaring met Laravel en onze Laravel developers staan altijd voor je klaar!

Laravel development, hoe werkt het?

Laravel developmentOnze webdevelopers werken graag met Laravel, op dit moment het grootste open source PHP framework. Het is het platform waarop heel wat performante sites en web applicaties worden gebouwd. En net als het CMS WordPress maakt Laravel gebruik van PHP als taal om te programmeren. Laravel is echter geen CMS, zoals WordPress wel is.

 

PHP laat toe om scripts te plaatsen binnen een HTML-programmatie.  Dankzij deze scripttaal kunnen we dynamische websites op de verschillende webservers maken. De code wordt uitgevoerd op de server en niet in de browser waardoor de bezoeker van een pagina de resultaten te zien krijgt van een bepaald script zonder te weten wat de onderliggende code is.

PHP is dus open-source en wordt gebruikt door meer dan 70% van de websites over de hele wereld . Zelfs Facebook en Wikipedia maken gebruik van PHP. Ideaal voor Laravel developers om creatief mee aan de slag te gaan.

Het model-view-controller model (MVC)

Laravel gebruikt MVC om de code leesbaarder en vlot herbruikbaar te maken. Door data, interactie en ontwerp van elkaar te scheiden wordt de aanpassing en het onderhoud van een web applicatie een stuk makkelijker. Bovendien is MVC heel veilig waardoor ook grote bedrijven en organisaties binnen de high end sectoren er graag mee werken.

Het laat toe om de volledige controle over de code van een website te hebben en die niet te laten afhangen van updates van verschillende andere partijen. Zo hebben we zelf de controle over de veiligheid van de website en onze applicaties.

Door die belangrijke en veilige voorzieningen is MVC een van de veiligste PHP-oplossingen.

Laravel development en updates

Omdat Laravel een open source karakter karakter heeft kan iedereen meehelpen met het development van het platform. Daardoor blijven de toepassingen steeds actueel.

Structureel komt Laravel 2 keer per jaar zelf met een vernieuwde versie. Op dat moment doen wij een update voor het framework maar tussendoor zorgen wij uiteraard ook voor bug fixing en veiligheidsupdates van jouw website. Bekijk zeker onze care plans eens voor een nog uitgebreider onderhoud. Programmeren we pagina’s op maat dan plannen we de bug fixing en veiligheid updates in functie van de Laravel updates.

Op zoek naar een website op maat?

Open source voor onze developers

Onze Laravel developers zijn heel enthousiast over het web framework. Dankzij de open source eigenschappen kunnen ze meebouwen aan het Laravel development en deel uitmaken van een community van 30.000 enthousiastelingen die wereldwijd die een enorme helpdesk vormen. En wij mogen ons daarin gerust expert noemen.

Toch is Laravel er niet alleen voor de specialisten maar ook voor de duizenden bedrijven en organisaties die een performante website willen om voor hun bezoekers een professionele uitstraling te hebben.

Van eenvoudige websites tot complexe webapplicaties, het Laravel framework heeft behoorlijk wat voordelen.

De voordelen volgens ons development team

Onze ontwikkelaars zijn alvast erg blij met het open source platform van Laravel. Ze duiden daarbij vooral op de transparante, vlot leesbare code. Maar niet alleen onze developers varen daar wel bij, ook jij als gebruiker geniet van de Laravel voordelen:

  • Stabiele, veilige en betrouwbare website
  • Makkelijk uit te breiden met plugins en toepassingen
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Laadt snel wat de gebruikerservaring verbetert

Om meer te weten neem vandaag nog contact met ons op!

Laravel development in open source

Laravel is een open source framework – net zoals WordPress en WooCommerce – en daardoor is de broncode vrij beschikbaar. Iets wat bij closed source software ondenkbaar is. Deze manier van werken heeft bijzondere troeven waar wij graag gebruik van maken.

  1. In laravel kunnen onze developers alle functies op maat programmeren, zonder externe plugins. Dat maakt het aantal mogelijkheden in Laravel bijna oneindig.
  2. Bovendien pikt zo’n groot netwerk nieuwe trends en ontwikkelingen onmiddellijk op.
  3. Door de regelmatige updates van Laravel blijven veel bestaande open source plugins aangepast aan de laatste ontwikkelde versie.
  4. Open source content management systemen bevatten vaak ook plugins die sterke SEO-resultaten bevorderen.
  5. Voor open source zijn er geen licentiekosten, een bijkomend voordeel.

Natuurlijk blijven we met een heldere en kritische mindset kijken naar alle open source software. Niet alles is betrouwbaar maar wees gerust, een Conversal klant slaapt op beide oren. Onze specialisten werken voor jou enkel met de beste beschikbare software.

533