Left Floating Right Floating
Mobile Top Curve

Professioneel logo ontwerp

Heb je ooit al eens bedacht hoe vaak je logo’s tegenkomt? Of het nu online, op drukwerk of in het straatbeeld is: logo’s zie je overal. Een sterk logo ontwerp en unieke branding weerspiegelt de kern van je zaak. Het is dan ook een belangrijk aandachtspunt voor elk bedrijf of elke organisatie met marketingambities.

Logo design voor jouw merk bij Conversal

Bij Conversal werken we met logo ontwerpers die jouw missie in één logo kunnen weergeven. Wil je een sprekend en intelligent logo laten ontwerpen? Dan kan je bij Conversal terecht!

 • Icon Shape Icon Ontwerp op maat
 • Icon Shape Icon Gericht op functionaliteit
 • Icon Shape Icon Oog voor detail
 • Icon Shape Icon Transparant proces

Wat is het nut van een kwalitatief logo ontwerp?

Sterke logo’s hebben stopping power: ze doen mensen stilstaan. Een gepersonaliseerd logo bouwt mee aan het imago van jouw bedrijf of organisatie. Met een goed logo is de uitstraling een stuk professioneler en geloofwaardiger. Bovendien creëer je meteen ook een sterke herkenbaarheid van jouw bedrijf of organisatie.

Logo ontwerp bij Conversal: sprekend en functioneel

Onze logo ontwerpers zorgen voor een logo dat aanspreekt en tegelijk herkenbaar is. Ze spelen in op de eigenheid van jouw bedrijf of organisatie en op jouw doelgroep. Uiteraard bezorgen we jou verschillende mogelijke logo ontwerpen waaruit jij kan kiezen. Zodra je een logo design naar wens hebt gekozen, leveren wij het aan in alle nodige versies voor print en digitaal gebruik. We passen het ook toe op jouw website en sociale mediakanalen.

Dev Background
 • Logo Ontwerp Aalst
 • Logo ontwerp Healthcare Consulting
 • Logo ontwerp Meneer Max
 • Logo ontwerp Babilo
 • Logo ontwerp DS Woningbouw
 • Logo ontwerp Fikabouw
Idea Top Curve
Idea Bottom Curve

Op zoek naar een logo ontwerp voor jouw bedrijf of organisatie?

Een sterk logo design geeft jouw bedrijf of organisatie herkenbaarheid en een betrouwbare uitstraling.

Contacteer ons

Waar gebruik ik mijn logo?

Kort gezegd: overal waar je jouw bedrijfsnaam gebruikt. Een uniek bedrijfslogo dat je identiteit benadrukt, is niet enkel van toepassing in webdesign, maar ook op andere kanalen:

 • Digitaal: in jouw website ontwerp, in e-mails, op sociale media.
 • Print: op folders en ander drukwerk, in briefhoofden, op visitekaartjes.
 • Fysiek: op bedrijfsvoertuigen, op de gevel van jouw bedrijfsgebouw, op vlaggen of panelen.

Welk logo ontwerp moet ik kiezen?

Je kan veel richtingen uit voor jouw logo ontwerp. Laat je gerust inspireren door bestaande logo’s. Onze ontwerpers kunnen je een boel inspirerende referenties voorleggen.

Contacteer ons Ttabox Background

Welke verschillende types logo’s bestaan er?

Een logo ontwerper onderscheidt verschillende types logo’s:

 1. Een letterlogo bestaat uit letters in een herkenbare vormgeving. Bekende voorbeelden zijn Coca-Cola of Disney. Maar ook kleinere bedrijven kiezen vaak voor een letterlogo.
 2. Een beeldlogo toont één beeld dat blijft hangen. Je hebt abstracte beeldlogo’s zoals de befaamde swoosh van Nike of de logo’s van heel wat automerken. Maar er zijn ook symbolische beeldlogo’s zoals dat van Apple. Kmo’s en zelfstandigen kiezen vaak voor een beeldlogo dat hun bedrijfsactiviteit uitdrukt. Denk daarbij aan de stekker in het logo van een elektricien of een vis in dat van een vishandel.
 3. Een gecombineerd logo combineert een letter- en beeldlogo. Het is een prima oplossing om uit te pakken met een beeld, maar tegelijk toch ook de herkenbaarheid van de bedrijfs- of merknaam te gebruiken. Voorbeelden van een gecombineerd logo zijn die van Spa of Puma.

Wij doen meer dan enkel logo ontwerp

Een sterk logo is één ding, maar als onderneming heb je vaak meer nodig. Ook ander grafisch ontwerp en huisstijl ontwerp behoort tot onze services!

Zorg voor een uniform ontwerp, stijl en webdesign dat je uitstraalt naar website bezoekers, maar ook naar klanten die je showroom bezoeken, e-mails ontvangen of drukwerk in de bus krijgen.

Zo maak je werk van uniformiteit en herkenbaarheid van je unieke identiteit via al jouw kanalen. Ook dat is een deel van een geslaagde marketingstrategie.

Laat je brand en logo ontwerpen door Conversal en ontdek het impact van de visuele aspecten die je onderneming uitstraalt!

Top Left Curve
Home Curve

Bespreek jouw project

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul vrijblijvend het formulier in en we nemen snel contact op.

 • Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.