Huisstijl is de visuele identiteit van jouw bedrijf

Jouw website is jouw digitale vitrine. Je wilt natuurlijk dat die vitrine de corporate identity van jouw bedrijf weergeeft. Daarom is het belangrijk om de huisstijl door te trekken in al jouw digitale kanalen. Bij Conversal ontwikkelen we de nieuwe huisstijlen voor bedrijven en organisaties.

 • Webdesign
 • Corporate identity

Een nieuwe huisstijl, wat betekent dat?

De huisstijl van een organisatie of bedrijf bepaalt mee de eerste indruk bij de doelgroep. De visuele identiteit van een bedrijf of organisatie bepaalt mee het imago. Het is dus een aspect dat je best niet kan verwaarlozen. Omdat de visuele identiteit van een organisatie of bedrijf ook online erg belangrijk is, biedt Conversal de mogelijkheid om een nieuwe huisstijl op maat te ontwerpen.

Tal van toepassingen

De corporate identity wordt opgebouwd uit verschillende aspecten. Naast zaken als de naam, de communicatiestijl of het gedrag van de medewerkers, zijn er ook tal van elementen die gekoppeld zijn aan de visuele look-and-feel. Denk daarbij aan:

 • Kleuren
 • Typografie
 • Foto’s
 • Lay-out
 • Logo

Tijd voor een nieuwe huisstijl?

Contacteer ons voor een vrijblijvend voorstel.

Contacteer ons

Waarom is een nieuwe huisstijl belangrijk?

De huisstijl van een organisatie of bedrijf maakt deel uit van de marketingstrategie. Deze visuele identiteit zorgt voor herkenbaarheid en een rode draad. Een sterke corporate identity draagt bij tot de aantrekkelijkheid van een bedrijf. Meer nog, het zorgt ervoor dat (potentiële) klanten zich nog meer gaan herkennen in een bedrijf. In die zin is het meer dan een verzameling stijlafspraken, maar is het een bouwsteen van het positieve imago van een bedrijf of organisatie.

Nieuwe huisstijl door Conversal: iets voor mij?

Elke onderneming of organisatie heeft een corporate identity. Als uitdrukking van de visuele identiteit is de huisstijl van een organisatie of bedrijf zeer belangrijk. Daarom besteden we er bij Conversal veel aandacht aan. Is jouw huisstijl toe aan vervanging? Of heb je er gewoon nog geen? Dan zorgen wij voor een gloednieuw ontwerp. We deden dat voor tientallen bedrijven en organisaties, in de meest uiteenlopende sector. Het is een belangrijk onderdeel van klantenbinding.

Jouw huisstijl in een 6 heldere stappen

Huisstijlen ontwerpen is geen kinderspel, maar het hoeft ook geen eeuwigheid te duren. Wij helpen je graag volgens een gestructureerd stappenplan.

 1. We vragen je een vragenlijst in te vullen zodat we weten wat jouw noden en wensen zijn.
 2. We nodigen je uit op een intakegesprek om het traject verder uit te diepen.
 3. Als we alle nodige elementen hebben verzameld, gaan we aan de slag.
 4. We doen jou een voorstel. Een onbeperkt aantal revisies is mogelijk tot je helemaal tevreden bent.
 5. Na jouw goedkeuring bezorgen we jou de bronbestanden en de bestanden voor druk.
 6. Jij verwerft de eigendomsrechten over het ontwerp.

Ook voor logo ontwerp kan je bij ons terecht

Weinig elementen van de marketingstrategie vatten het imago en de identiteit zo krachtdadig samen als een logo. Bij Conversal besteden we dan ook de grootste zorg aan het logo ontwerp, al dan niet in combinatie met de ontwikkeling van de huisstijl.

Bespreek jouw project

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul vrijblijvend het formulier in en we nemen snel contact op.

 • Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.