Right Floating
Mobile Top Curve

Notarishuis

www.notarishuis.eu

Notarishuis brengt je terug thuis

Notarishuis Zuidwest-Vlaams-Brabant is een professioneel bureau dat je helpt bij de zoektocht van een aankoop van onroerend goed.

Professionele aanpak, transparantie en service spelen hierbij een belangrijke rol.

Hun missie bestaat erin om vanaf het begin de meest complete informatie te verschaffen zodat de klant ten alle tijde de juiste beslissing kan nemen.

Verleende diensten

  • WebdesignWebdesign
  • WebdevelopmentWebdevelopment

Projectbeschrijving

Notarishuis heeft een website laten ontwikkelen in Joomla door een eerdere partner, met een koppeling met het immo beheersysteem Whise. De toenmalige website functioneerde niet voor de volle 100% waardoor zij beroep gedaan hebben op ons voor het onder handen nemen van de website.

Op basis van het eerdere design hebben we de website geherprogrammeerd. Dit omdat niet alle functionaliteiten werkten en de meertalige component niet compatibel was.

Wij hebben ervoor gezorgd dat de website beschikbaar is in zowel Nederlands, Frans als in het Engels. Ook hebben we een zoekfunctie ingebouwd op de homepagina zodoende dat de bezoekers enkel de panden te zien krijgen naar hun voorkeuren.

De website staat in teken van de te koop aangeboden panden. Deze zijn zowel terug te vinden op de homepagina als vanuit de hoofdnavigatie.

Referenties Topbar
FitnessKing Dendermonde
Top Left Curve
Home Page Curve

Bespreek jouw project

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul vrijblijvend het formulier in en we nemen snel contact op.

  • Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.