Right Floating
Mobile Top Curve

Quadre-S

www.quadres.be

Consultancy op maat

Quadre-S helpt klanten groeien op een rendabele en duurzame manier. Passie voor verkoop, leiderschap en klanten is de belangrijkste drijfveer om met hun dienstverlening de verwachtingen van hun klanten te overtreffen. Permanente studie en nauw contact met een netwerk van gespecialiseerde bedrijven in aanverwante domeinen laten hen toe om blijvend te innoveren op het vlak van verkoop, klantgerichtheid, management, leiderschap,… .

Verleende diensten

  • WebdesignWebdesign
  • WebdevelopmentWebdevelopment

Projectomschrijving

Op moment van ontmoeten was de website sterk verouderd en voldeed niet meer aan huidige normen van een professionele website.

Deze website was oorspronkelijk in Joomla opgezet, aangezien dit een verouderd systeem is hebben we deze overgezet in WordPress. Door de expertise en efficiëntie van Conversal was deze site heel snel en vlot opnieuw geprogrammeerd in WordPress. Ook het design van de website werd onderhanden genomen in samenspraak met de klant. Hierdoor wordt de visie van Quadre-S mooi in de website ingegoten. De website biedt onder meer plaats voor meerdere dienstenpagina’s, een nieuwspagina en een unieke ‘In de pers’-pagina.

De website kan op een zeer gebruiksvriendelijke manier aangepast worden.

Referenties Topbar
FitnessKing Dendermonde
Top Left Curve
Home Page Curve

Bespreek jouw project

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul vrijblijvend het formulier in en we nemen snel contact op.

  • Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.