Waterdagen

Waterdagen laat toe om een eigen evenement te creëren zolang het maar gerelateerd is met water van rivieren, beken en meren in Vlaanderen. Het doel van dit mooie initiatief is om mensen warm te maken voor wat onze waterwegen allemaal te bieden hebben en om meer aandacht te schenken aan de waterkwaliteit.

Evenementen bestaan er in allerlei maten en soorten. Zo kan je een fietstocht langs de waterkant organiseren tot een boottocht op een rivier of workshops over een waterkwaliteitsonderzoek.
Een evenement organiseren kan eenvoudig op de website via de website.

De opdracht

Het mooie project had op moment van ontmoeten nog geen website. Deze moest opgebouwd worden met als doel dat personen informatie kunnen verstrekken over georganiseerde evenementen en zelf eenvoudig een evenement kunnen aanmaken. De website moest een centraal punt worden in tal van projecten.

Samen met de klant kwam Conversal uit op een gezellig, licht en uitnodigend webdesign met daar bijhorende op maat gemaakte formulieren en labels.
Naast het functionele design werd er ook plaats gemaakt voor een home-, evenementen-, organiseer je event- en nieuwspagina op de website.

Verder moest de website snel aanpasbaar zijn voor de klant. Daarom werd de website opgezet in WordPress

 

Wat we deden

Website Waterdagen