Vitaetoken

Vitaetoken is een sociaal media platform waarbij men cryptocurrency kan verdienen door het delen en liken van berichten die op het platform aanwezig zijn van vrienden en kennissen.

Het team is telkens op zoek naar de nieuwste trends in sociale media en passen dit toe in hun eigen netwerk waarbij je beloond wordt voor je activiteit. Vitae wil voor een nieuwe toekomst zorgen waar cryptocurrency en content van personen perfect samen geïntegreerd kunnen worden. Zij houden zich bezig met het creëren van een online community.

De opdracht

Op moment van ontmoeten had Vitaetoken een verouderde website die zeer traag inlaadde en die qua design niet erg aantrekkelijk was. De website lag niet in lijn met wat men kan verwachten van een bedrijf dat actief is in de crypto wereld.

Voor de website van Vitaetoken werd dan ook een professionele website volledig op maat opgebouwd waarbij de site grafisch en UX-matig werd opgefrist.

Er werd een interactieve banner gecreëerd om het digitale imago van Vitae weer te geven.

Naast webdesign werden er ook een aantal API koppelingen gemaakt met CoinMarketCap. Op die manier geeft de website de data real-time weer. Alle gegevens worden om de 15 minuten opgehaald en is zo steeds up-to-date.

Ook werd de copywriting gedaan door Conversal.

 

Wat we deden

Professionele website in WordPress