Vinco Engineering

Vinco Engineering kan heel wat betekenen voor uw bouwproject. Niet alleen streven ze naar een kwalitatieve en pragmatische aanpak, maar vele klanten gingen u in het verleden al voor.

Met jarenlange ervaring en expertise leiden ze uw nieuwbouw of uw renovatie in goede banen. Zij zorgen ervoor dat uw huis of appartement voldoet aan de nieuwste wettelijke richtlijnen.

De bouwsector is onderhevig aan strikte richtlijnen en vooraleer je wilt bouwen, moeten er een aantal studies uitgevoerd worden. Daar komt Vinco Engineering aan te pas. Met hun experts en ingenieurs zorgen ze voor alle verplichte studies betrekkende het bouwen van een woning.

De opdracht

Op moment van ontmoeten had Vinco Engineering een website die ongeveer 5 jaar oud was en in het gedateerde Joomla CMS was gebouwd. Ook grafisch was de website aan een vernieuwing toe.

Als start bedachten we een nieuw concept en grafische vormgeving. We programmeerden een website volledig op maat op basis van WordPress. Alvorens de vernieuwing te starten, gaven onze marketingspecialisten hun inzichten over de nieuwe pagina’s en onderdelen. Enkele van deze nieuwe onderdelen zijn referenties, een nieuwsblog, FAQ,… .

Via de prijsofferte die wij van A tot Z zelf geschreven hebben kan de bezoeker zelf zijn EPB-berekening maken.

Door de inspanningen van ons marketingteam via verschillende kanalen zoals SEO en Google Ads, is de online activatie van Vinco Engineering in stijgende lijn.

Wat we deden