TNS Kroket

TNS produceert smaakvolle kroketten, ovenhapjes en op maat gemaakte bereidingen. Dit op basis van huisontwikkelde recepturen en streekgebonden ingrediënten. Het bedrijf wordt geleid door Daphné Aers. Zij werd recent uitgeroepen tot “vrouwelijke ondernemer van het jaar”.

TNS voorziet de restaurateur, voedingshandelaar of cateraar van klassiekers zoals garnaalkroketten, maar ook van allehande innovatie kroketvariaties. Daarnaast maakt het bedrijf ook tal van producten voor de huismerken van de grote supermarktketens zoals Colruyt, Delhaize,…

De opdracht

De toenmalige website bij ontmoeting was zeer verouderd en zowel grafisch als technisch niet conform aan de hedendaagse eisen. Daarnaast werd deze geïnfecteerd door een virus, waardoor de veiligheid twijfelachtig was.

Wij bij Conversal ontwikkelde een nieuwe website waarbij de “beleving” van de producten centraal stond. Hierbij werd tal van foto-en videomateriaal gebruikt binnenin het design om deze beleving extra kracht bij te zetten.

De website is zowel in het Nederlands, in het Frans als in het Engels ontwikkeld met de focus op hun producten en assortiment.

Wat we deden

WordPress website laten maken tns kroket