Skyline Networks

Skyline Networks is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in een brede range aan professionele WLAN-services. Naast Wi-Fi-advies en gezondheids- en veiligheidsaudits is hun kernactiviteit WLAN RF Design, hun Wi-Fi-ingenieurs zijn betrokken bij WLAN-projecten over de hele wereld.

De opdracht

Op moment van ontmoeten had Skyline Networks een verouderde website. Deze moest vernieuwd worden en makkelijk te beheren zijn. Daarbij is het ook belangrijk dat de website dynamisch is en professioneel oogt.

We begonnen met een nieuwe structuur en ontwerp van de website die volledig op maat van de klant waren. Alvorens de vernieuwing te starten, onderwierpen onze marketingspecialisten de oude website aan een grondige analyse.

Verder werd er ook een FAQ onderdeel aangemaakt. Deze vragen worden opgedeeld in categorie├źn en zijn makkelijk doorzoekbaar.

Om ervoor te zorgen dat Skyline beter vindbaar is in zoekmachines zoals Google werkten onze marketingspecialisten een SEO strategie uit die volop in uitvoering is.

Wat we deden