SK Pepingen-Halle

S.K. Pepingen-Halle is een voetbalploeg die in meerdere divisies van het voetbal speelt. Van jongs af aan kan je er terecht om jouw voetbaltalenten te ontwikkelen. Bij S.K Pepingen-Halle hoor je bij een échte ploeg waar samenhorigheid goed op zijn plaats zit. Met de #éénteaméénpassieééndoel is het duidelijk dat de voetbalclub een gedaagd team is in de competitie.

De opdracht

Voor de website van de sportclub hebben we in samenspraak met de klant gekozen voor een jeugdig design dat moet uitnodigen voor voetballiefhebbers om deze website te bezoeken en naar de voetbalploegen te kijken.

Daarom hebben we gekozen voor zachte kleuren die contrasteren. Ook was het belangrijk alle ploegen in de kijker te zetten. Hiervoor maakten we voor elk team een afzonderlijke pagina met daarop informatie over de coach, teamleden, trainingsuren, klassement en wedstrijden.
Nog een aspect dat niet mag ontbreken is de nieuwspagina om alle evenementen van de ploegen te bekijken. Bijhorend werd ook een contactformulier op maat gemaakt.
Verder werd er ook een webshop geïntegreerd. Hier kunnen fans sportwaar en fan-artikelen online kopen.

Wat we deden