Rentmen

Jouw eventplanner voor elke gelegenheid!

Rentmen is een verhuurder van feestmateriaal, eventmateriaal, springkastelen en tenten. Ze zijn een onderdeel van M&V Sportevents dat gespecialiseerd is in de organisatie van allerlei evenementen en activiteiten. Zo kunnen ze een totaalpakket aanbieden aan hun klanten, maar ook specifieke producten verhuren aan particulieren en bedrijven.

De opdracht

Toen het team van Rentmen bij ons kwam voor een nieuwe website zaten we meteen op dezelfde golflengte. Hun vorige website had zeker zijn dienst bewezen, maar het was tijd om de volgende stap te zetten.

Samen met Conversal werd het concept van een webshop uitgewerkt die rechtstreeks gekoppeld is met hun intern systeem. Dit zorgt ervoor dat producten opgehaald en gesynchroniseerd worden tussen hun software en de webshop. Daarnaast worden ook de mogelijke huurdata gecontroleerd zodat deze info meteen beschikbaar is voor de bezoeker.

Wat we deden

Voor dit project hebben we een volledig ontwerp op maat uitgewerkt, zowel voor de website, de shop als de klantenaccount.

De integratie met Rentman, hun interne verhuursoftware, was natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van dit project. Deze werd systematisch onderzocht, geïmplementeerd en uitvoerig getest.

Een zeer aangename samenwerking en wisselwerking met het team achter Rentmen maakten dit project een echt succesverhaal.

1
Rentman software koppeling
29
Bestellingen post launch
439
Producten online te koop
1096
Bezoekers na lancering
Rentmen